Close
Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

A Random – kortárs fotográfusok csoportja izgalmas kezdeményezést indított a magyar fotográfusok és fotóművészek körében, amellyel segíteni szeretné az egészségügyi dolgozók munkáját a jelenlegi nehéz helyzetben – olvasható a képriportokkal, fotóesszékkel, képes történetekkel és interjúkkal jelentkező Bigpicture visual storytelling magazin oldalán.

A felhívás értelmében fotókat vásárolhatunk a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

Az aukción résztvevő neves alkotók egy-egy fotográfiát ajánlottak fel, amelyre a Random Facebook-oldalán publikált képgalériában, kommentben lehet licitálni. A képek méretétől, technikájától és egyediségétől függetlenül minden esetben ötezer forintos áron indulnak el. A leütési ár közvetlenül az egészségügyi alapítvány számlájára kerül.

A kezdeményezés ötletadója Urbán Ádám fotográfus, a Random csoport tagja, szervezője pedig Mucsy Szilvia fotográfus, a Random egyesület elnöke, a Budapest FotóFesztivál igazgatója. Kezdeményezésük fotográfus körökben nagy sikert aratott, pár nap alatt ötvennégy művész ajánlott fel egy-egy alkotást. A szervezők reményei szerint a fotókedvelők körében hamar híre megy a különleges lehetőségnek, amellyel egy fontos ügyért tehetnek egy fotográfia megvásárlásával, így komolyabb összeg gyűlhet össze – írja a Bigpicture.hu.

Az aukció április 19-én, vasárnap éjfélig tart.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

 

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom