Close
Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

A Random – kortárs fotográfusok csoportja izgalmas kezdeményezést indított a magyar fotográfusok és fotóművészek körében, amellyel segíteni szeretné az egészségügyi dolgozók munkáját a jelenlegi nehéz helyzetben – olvasható a képriportokkal, fotóesszékkel, képes történetekkel és interjúkkal jelentkező Bigpicture visual storytelling magazin oldalán.

A felhívás értelmében fotókat vásárolhatunk a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

Az aukción résztvevő neves alkotók egy-egy fotográfiát ajánlottak fel, amelyre a Random Facebook-oldalán publikált képgalériában, kommentben lehet licitálni. A képek méretétől, technikájától és egyediségétől függetlenül minden esetben ötezer forintos áron indulnak el. A leütési ár közvetlenül az egészségügyi alapítvány számlájára kerül.

A kezdeményezés ötletadója Urbán Ádám fotográfus, a Random csoport tagja, szervezője pedig Mucsy Szilvia fotográfus, a Random egyesület elnöke, a Budapest FotóFesztivál igazgatója. Kezdeményezésük fotográfus körökben nagy sikert aratott, pár nap alatt ötvennégy művész ajánlott fel egy-egy alkotást. A szervezők reményei szerint a fotókedvelők körében hamar híre megy a különleges lehetőségnek, amellyel egy fontos ügyért tehetnek egy fotográfia megvásárlásával, így komolyabb összeg gyűlhet össze – írja a Bigpicture.hu.

Az aukció április 19-én, vasárnap éjfélig tart.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

 

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom