Close
Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

Nővérek és orvosok munkáját segíti ez az aukció, melyen magyar fotósok képeire licitálhatunk

A Random – kortárs fotográfusok csoportja izgalmas kezdeményezést indított a magyar fotográfusok és fotóművészek körében, amellyel segíteni szeretné az egészségügyi dolgozók munkáját a jelenlegi nehéz helyzetben – olvasható a képriportokkal, fotóesszékkel, képes történetekkel és interjúkkal jelentkező Bigpicture visual storytelling magazin oldalán.

A felhívás értelmében fotókat vásárolhatunk a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

Az aukción résztvevő neves alkotók egy-egy fotográfiát ajánlottak fel, amelyre a Random Facebook-oldalán publikált képgalériában, kommentben lehet licitálni. A képek méretétől, technikájától és egyediségétől függetlenül minden esetben ötezer forintos áron indulnak el. A leütési ár közvetlenül az egészségügyi alapítvány számlájára kerül.

A kezdeményezés ötletadója Urbán Ádám fotográfus, a Random csoport tagja, szervezője pedig Mucsy Szilvia fotográfus, a Random egyesület elnöke, a Budapest FotóFesztivál igazgatója. Kezdeményezésük fotográfus körökben nagy sikert aratott, pár nap alatt ötvennégy művész ajánlott fel egy-egy alkotást. A szervezők reményei szerint a fotókedvelők körében hamar híre megy a különleges lehetőségnek, amellyel egy fontos ügyért tehetnek egy fotográfia megvásárlásával, így komolyabb összeg gyűlhet össze – írja a Bigpicture.hu.

Az aukció április 19-én, vasárnap éjfélig tart.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

 

fotó | kezdeményezés | beteg | aukció | árverés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram