Close
A New Balance New York egyik legmenőbb streetwear márkájával kollaborál

A New Balance New York egyik legmenőbb streetwear márkájával kollaborál

New York államban járunk, távolabb a metropolisztól, az őszi színekben pompázó erdőben. Az idő már csípős, de épp arra való, hogy természetet járjunk egy kicsit, a legkedvesebb négylábú barátunkkal. Mindehhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet, amit a New Balance és Aimé Leon Doré a legstílusosabban oldott meg, bőven felüllicitálva egy szimpla kutyázós, favágós szettet. 

Az ikonikus New Balance 990v2 és a 990v5 is új külsőt kapott az együttműködésnek köszönhetően – az egész kollekciót pedig a napokban mutatták be New Yorkban, a Mulberry streeten lévő ALD store-ban.

Természetesen a cipők a fő attrakciók, de stílusosan támogatták meg a szürke-kék-zöld-sárga színkombinációjú lábbeliket: klasszikus cirmos szürke hoodie, puhább, kényelmes filcanyagú tréningnadrág, átmeneti kabát, polár kiegészítők, szoros kötésű beanie sapkák alkotják az erdőjáró szetteket.

Ezeknél kényelmesebb és stílusosabb őszi/téli szabadidős viseletet nehéz lenne elképzelni, bőven túlmutatnak a manapság a városban előszeretettel viselt szimpla tréningeken, amelyekben sokszor laza helyett inkább slamposnak mutatkozik viselője.

Azt nem tudjuk, a kampányfotókon szereplő vizsla kockás kis felöltője New Balance X Aimé Leon Doré darab-e, de úgy ahogy van, kedveljük ezt a hangulatos lookbookot, a “cozy” érzést, és a stílusossá tett szabadidőruhákat.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom