Close
A New Balance New York egyik legmenőbb streetwear márkájával kollaborál

A New Balance New York egyik legmenőbb streetwear márkájával kollaborál

New York államban járunk, távolabb a metropolisztól, az őszi színekben pompázó erdőben. Az idő már csípős, de épp arra való, hogy természetet járjunk egy kicsit, a legkedvesebb négylábú barátunkkal. Mindehhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet, amit a New Balance és Aimé Leon Doré a legstílusosabban oldott meg, bőven felüllicitálva egy szimpla kutyázós, favágós szettet. 

Az ikonikus New Balance 990v2 és a 990v5 is új külsőt kapott az együttműködésnek köszönhetően – az egész kollekciót pedig a napokban mutatták be New Yorkban, a Mulberry streeten lévő ALD store-ban.

Természetesen a cipők a fő attrakciók, de stílusosan támogatták meg a szürke-kék-zöld-sárga színkombinációjú lábbeliket: klasszikus cirmos szürke hoodie, puhább, kényelmes filcanyagú tréningnadrág, átmeneti kabát, polár kiegészítők, szoros kötésű beanie sapkák alkotják az erdőjáró szetteket.

Ezeknél kényelmesebb és stílusosabb őszi/téli szabadidős viseletet nehéz lenne elképzelni, bőven túlmutatnak a manapság a városban előszeretettel viselt szimpla tréningeken, amelyekben sokszor laza helyett inkább slamposnak mutatkozik viselője.

Azt nem tudjuk, a kampányfotókon szereplő vizsla kockás kis felöltője New Balance X Aimé Leon Doré darab-e, de úgy ahogy van, kedveljük ezt a hangulatos lookbookot, a “cozy” érzést, és a stílusossá tett szabadidőruhákat.

Ez is érdekelhet:

ALD | NB | divat | streetwear | aimé leon dore

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram