Close
Borkóstolóval és spa-kezeléssel segíti a várakozást a British Airways a JFK-n

Borkóstolóval és spa-kezeléssel segíti a várakozást a British Airways a JFK-n

Megérte várni a Kennedy reptér új termináljára, amely finom eleganciájával és igényes szolgáltatásaival szinte magához láncolja az utazót. 

Róma és Aberdeen után a New York-i JFK-n is olyan lounge-ban pihenhetnek a British Airways első osztályú jegyet váltott utasai, mintha egy királyi szállodában ütnék el a várakozási időt.

Januárban zárták be a 7-es terminált a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren, hogy aztán a közelmúltban befejeződött, mintegy 65 millió dolláros felújítás végeztével átadják a nagyközönségnek immáron az olaszországi és skóciai testvéreit idéző vadiúj várót.

Az új First Lounge nagyjából hatvan százalékkal nagyobb elődjénél, így mostantól ötszáztíz négyzetméteren szolgálja ki az első osztályú igényeket: megszépült a társalgó, átalakították a check-in zónákat, kicserélték az ülőalkalmatosságokat, privát munkaállomásokat alakítottak ki, és még egy hangulatos bárt is felhúztak, ahol többek között ginből készült különleges koktélok segítenek átvészelni a holtidőt.

A legizgalmasabb résznek azonban a borkóstolókra specializálódott, a palackokra gondosan ügyelő, azokat megfelelő hőmérsékleten tároló különszoba tűnik.

Itt minden hónapban valamilyen témához kapcsolódó finomságokat töltenek a poharunkba – novemberben a Cabernet Sauvignon-ok világába repítenek.

Sokan úgy vannak vele, hogy egy esetleges esti indulással igen kimerítőnek ígérkező New York–London út előtt kényelmesen szeretnék elfogyasztani a vacsorájukat, hogy aztán a gépen csak az alvással és a pihenéssel törődjenek. Nekik nagyszerű hír, hogy a lounge-ban svédasztalos menüvel készül a British Airways, ebben a hónapban természetesen a pulyka köré építve. A szezonalitásra maximálisan odafigyelő konyhát Gavin Mackenzie és Waylon Walker vezeti.

A BA Gold és Emerald státusszal rendelkező utasok igénybe vehetik az Elemis Travel Spa szolgáltatásait is, ahol például negyedórás kezelésekkel kényeztetnek a lábmasszázstól kezdve egészen a gyógyfürdőig.

A zsebükben Concorde kártyát rejtegetők pedig bebocsátást nyerhetnek a Concorde szobába, ami egy klubjellegű, csendesebb búvóhely exkluzivitását kínálja, no meg a Fast Trackhez feljogosító elérést.

A British Airways First Lounge-a mindennap reggel öttől este tízig tart nyitva.

(Fotók: ausbt.com.au)

new york | első osztály | lounge | váró | spa

FOLYTASD EZZEL

Megdőlt a magyarországi melegrekord, elképesztő hőmérsékletet mértek

Ha már epedve várnád a hőség enyhülését, sajnos van egy nagyon rossz hírünk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom