Close
Kevesebb, mint két óra alatt elvisz New Yorkból Washingtonba ez a hidroplán

Kevesebb, mint két óra alatt elvisz New Yorkból Washingtonba ez a hidroplán

Jelentősen leegyszerűsíti a New Yorkból Washingtonba történő repülést a Tailwind Charters, a parányi hidroplánnak köszönhetően ráadásul a sorban állást is megúszhatják az utasok.

A Tailwind Air hidroplán-üzemeltető azt mondja, a midtowni Skyport kikötőből a washingtoni College Parkba tartó út teljes repülési ideje nagyjából nyolcvan-kilencven perc, azaz nemcsak, hogy rövidebb, mint az Amtrak, de még zsúfolt repülőtéren sem kell áthaladniuk az utasoknak.

Sőt, elegendő csupán tíz perccel az indulás előtt megérkezniük, így több órányi várakozási időt is megspórolhatnak.

Az üzemeltető flottájában Cessna Grand Caravan található, amely nyolc utast tud egyszerre elszállítani. A fedélzet kutyabarát, így a gazdiknak a négylábú kedvenceiket sem kell otthon hagyniuk.

A Tailwind járatai kilenc másik útvonalon is közlekednek és már egy klubtagságot is kidolgoztak az utasok számára. Ahogy fogalmaznak, a New York és Washington között közlekedő járatuk úttörőnek számít. Úgy tudni, az első gép szeptember 13-én indul, heti hat napon, napi két járat fog közlekedni a két nagyváros között. A viteldíjak 395 dollártól, vagyis 160 ezer forinttól kezdődnek egyirányba.

(Forrás: RobbReport, fotók: Tailwind Air)

washington | repülőút | new york | repülés | hidroplan

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom