Nézze kényelmesen a TV-t dönthető tartók segítségével

A modern lapos TV-k elhelyezése már nem okoz akkora gondot, mint a régebbi nehéz és mély készülékeké, technikailag már nincs szükség teherbíró, robusztus tévéasztalokra, egy fix vagy dönthető fali tartó segítségével falra, mennyezetre is szerelhetjük.

 

A falra szerelt TV nem foglal külön helyet, nem kell a szoba stílusához, berendezéséhez újabb bútordarabot választani a tévékészülék elhelyezése miatt, ráadásul a takarítása is egyszerűb, biztonságosabb.

 

TV-t a falra! 

 

Egy falra, mennyezetre szerelt készülék modern, elegáns, nem foglal helyet, belesimul a környezetbe. A fali tartó használatának legfőbb oka pedig, hogy ez esetben a lehető legkényelmesebb szögből nézhető a TV, így optimális helyet találhat a készüléknek.

 

A TV falra vagy mennyezetre szereléséhez speciális tartóra van szükség, ez nem része a gyári csomagolásnak, a készülékhez általában csak asztalra állításhoz való műanyag lábat mellékelnek. Ehhez viszont külön bútordarab szükséges, ráadásul gondoljon csak bele, hogy egy rossz mozdulat portörlés közben, vagy amikor a gyerekek a TV közelében játszanak, és a készülék már le is borul. A falra rögzítés biztonságot jelent, amennyiben a fal típusához megfelelő csavarral rögzíti a konzolt.

A fali tartóknak három alaptípusát különböztetjük meg:

 

  • fix, nem állítható, így csak a felszerelt pozícióban nézhető a TV
  • dönthető, amely függőleges irányban lefelé és felfelé is mozgatható
  • csuklós, vagyis a felszerelt készülék minden irányba mozdítható.

 

A Kábelvilág webáruházban mindhárom tartótípusra talál megoldást, akár TV-hez, akár monitorhoz keres rögzítési lehetőséget.

 

Dönthető TV tartók a maximális kényelemért

A Kábelvilág webáruház dönthető TV tartói kis helyigénnyel, különböző teherbírással rendelkeznek, és az egyes modellek különböző dönthetőséget tesznek lehetővé.

Mielőtt fali tartót, konzolt vásárolna TV készülékéhez, nem árt, ha néhány paraméterrel tisztában van. A legfontosabb a készülék ún. VESA szabványa. A TV-ket már a gyártás során előkészítik, hogy könnyedén a falra szerelhető legyenek. A TV-k hátoldalán szabványos méretű furatok találhatóak a konzolra történő rögzítéshez. Ezen furatok egymáshoz mért távolsága, amelyet az eszköz használati utasítása tartalmaz, de könnyedén le is mérhetők, segít a megfelelő konzol kiválasztásában.

Ha szűkítette a kört a VESA méretek alapján, a következő fontos szempont a készülék tömege, mert ez határozza meg, hogy milyen teherbírású konzolt választhat.

A TV átmérőjét is le kell mérnie a megfelelő konzol kiválasztásához.

A rögzítéshez használjon jó minőségű tipliket és csavarokat, és az összes lehetséges csavarnyílásban rögzítse a készüléket, így tökéletes biztonságban tudhatja majd.

 

A konzollal falra szerelt lapos TV-t akár szekrénybe is rejtheti, így sem a készülék, sem a kábelek sem zavarják az összhatást. A kábelek elrejtésére, rendezettebbé tételére megoldást nyújtanak a kábelcsatornák, kábelrendezők.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom