Close
Így győzedelmeskedik Nick Cave a koronavírus fölött

Így győzedelmeskedik Nick Cave a koronavírus fölött

Egyedül a zongoránál.

Egy újabb jelenség, amit a koronavírusnak köszönhetünk: megszülettek a globálisan letölthető koncertek, mint popkulturális események. Július 23-án Nick Cave-rajongók azonos időpontokban tölthetik le az ausztrál rockikon Idiot Prayer című koncertfilmjét, amit a londoni Alexandra Palace-ben vettek fel.

Rajongók és zenekar nélkül nézhetjük meg a hatvanhárom éves előadót

A mi időzónánkban este kilenckor kezdődik a mintegy kilencven perces koncert, a stream ára mintegy hétezer forint. A fellépésen a teljes életműből fog válogatni a művész, lesznek korai Bad Seeds és Grinderman-dalok, az új albumról, a Ghosteenről is felhangzik pár szám, és olyan szerzeményeket is beígértek, amiket eddig alig játszott a művész.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom