Close
Így győzedelmeskedik Nick Cave a koronavírus fölött

Így győzedelmeskedik Nick Cave a koronavírus fölött

Egyedül a zongoránál.

Egy újabb jelenség, amit a koronavírusnak köszönhetünk: megszülettek a globálisan letölthető koncertek, mint popkulturális események. Július 23-án Nick Cave-rajongók azonos időpontokban tölthetik le az ausztrál rockikon Idiot Prayer című koncertfilmjét, amit a londoni Alexandra Palace-ben vettek fel.

Rajongók és zenekar nélkül nézhetjük meg a hatvanhárom éves előadót

A mi időzónánkban este kilenckor kezdődik a mintegy kilencven perces koncert, a stream ára mintegy hétezer forint. A fellépésen a teljes életműből fog válogatni a művész, lesznek korai Bad Seeds és Grinderman-dalok, az új albumról, a Ghosteenről is felhangzik pár szám, és olyan szerzeményeket is beígértek, amiket eddig alig játszott a művész.

alexandra palace | nick cave | koncert | streaming

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram