Így győzedelmeskedik Nick Cave a koronavírus fölött

Egyedül a zongoránál.

Egy újabb jelenség, amit a koronavírusnak köszönhetünk: megszülettek a globálisan letölthető koncertek, mint popkulturális események. Július 23-án Nick Cave-rajongók azonos időpontokban tölthetik le az ausztrál rockikon Idiot Prayer című koncertfilmjét, amit a londoni Alexandra Palace-ben vettek fel.

Rajongók és zenekar nélkül nézhetjük meg a hatvanhárom éves előadót

A mi időzónánkban este kilenckor kezdődik a mintegy kilencven perces koncert, a stream ára mintegy hétezer forint. A fellépésen a teljes életműből fog válogatni a művész, lesznek korai Bad Seeds és Grinderman-dalok, az új albumról, a Ghosteenről is felhangzik pár szám, és olyan szerzeményeket is beígértek, amiket eddig alig játszott a művész.

koncert | streaming | alexandra palace | nick cave

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom