Close
Nicolas Cage eladja több milliárd forintot érő privát szigetét a Bahamákon

Nicolas Cage eladja több milliárd forintot érő privát szigetét a Bahamákon

7,5 millió dollárért, vagyis nagyjából 2,7 milliárd forintért egy harminc hektáros sziget, három strand, több ingatlan és egy kikötő is az új tulajdonosé lehet.

Az Oscar-díjas színésznek egykor tizenöt luxuslakása volt, nagyjából egy évtizede azonban eladta ingatlanportfóliójának nagy részét, hogy visszafizesse tetemes adótartozását. Ezt a varázslatos privát szigetet azonban mindeddig megtartotta magának.

Úgy tudni, az idilli szigetet a világsztár 2006-ban vásárolta meg hárommillió dollárért. Ez egyben azt is jelenti, hogy

Nicolas Cage egyetlen ingatlanával 4,5 millió dolláros profitra tehet szert.

A szigeten öt nyaraló található most, de a terület fejlesztési engedéllyel rendelkezik, így

az ingatlanok száma tovább növelhető.

A privát sziget környéke számos látnivalóval büszkélkedhet, több száz öböl és sziget veszi körül. A közeli Bock Cay-en például golfpályát, luxusüdülőhelyet, kikötőt és helikopterleszállót is kialakítottak.

(Forrás: RobbReport, fotók: Private Islands Inc.)

nicolas cage | bahamák | magán sziget | privát sziget | sziget

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram