Close
Három privát sziget, ami olcsóbb, mint egy lakás Nyugat-Európa nagyvárosaiban

Három privát sziget, ami olcsóbb, mint egy lakás Nyugat-Európa nagyvárosaiban

Legyen szó nyaralásról, vagy hosszútávú befektetésről, úgy tűnik, a privát szigetek jó vételnek számítanak. Mutatunk is hármat, amik jobb áron érhetők el, mint a nyüzsgő nagyvárosok lakásai.

Big Tancook-sziget, Új-Skócia  56 898 euró

Új-Skócia sziklás partvidékei és eldugott tavai a halászok mennyországa, a szigetcsoport lakosságát pedig csupán 125 emberből álló kis közösség alkotja.

Ott kínálják eladásra a Big Tancook Island-et, amelyet családi háznak, szállodának vagy kempingnek is meg lehet vásárolni.

Hihetetlen vételnek számít az egyszerű, természetközeli életre, kikapcsolódásra vágyók számára.

Danhattan Island, Amerikai Egyesült Államok  263 281 euró

A faházas álmodozóknak nem kell tovább keresniük, hiszen a Connecticut-ban található Danhattan-szigetén álló erdei faház nyolc ággyal várja büszke tulajdonosát.

A fél hektáros parányi sziget az Ashland-tavon található, az ajánlathoz pedig egy csónak is tartozik.

A szigeten álló ingatlan meglepő módon összközműves, folyóvízzel, villannyal, gázzal rendelkezik. A ház teljesen téliesített, így egész évben alkalmas a vendégek fogadására.

Majestic Island, Amerikai Egyesült Államok – 274 982 euró

A wisconsini Beaver Dam-tavon huszonhat kisebb sziget található, a Majestic névre hallgató pedig épp eladósorba került. Igazi világvégi menedékhely, ahol a természet az úr. A sziget körüli békés vizek ideálisak csónakázáshoz, kajakozáshoz, vízisízéshez is.

Minden évben kacsák, libák és énekesmadarak fészkelnek rajta. Gémek, fehér pelikánok, sőt, alkalmanként kopasz sasok is megfigyelhetők onnen.

Ha bárhová utazhatnánk szabadon, ebben a pillanatban becsomagolnánk a túracipőnket és elindulnánk, hogy felfedezzük ezeket a csodálatos kis titkos szigeteket Európában.

(Fotók: lakehouse.com, Private Islands Online, Getty Images)

eladó | szigetek | privát | nagy sztori

FOLYTASD EZZEL

Mától újra lehet síelni Magyarország egyik kedvenc síarénájában

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram