Close
Csak kétszáz darab készült ebből a látványos Nike x Louis Vuitton sportcipőből

Csak kétszáz darab készült ebből a látványos Nike x Louis Vuitton sportcipőből

Az egyedi cipő ultra limitált darabszámban került ki, kereskedelmi forgalomban pedig nem lesz kapható. Csupán néhány szerencsés juthat majd hozzá a Sotheby’s árverésén.

A Louis Vuitton legutóbbi, párizsi divatbemutatóját Virgil Abloh tervezőjük emlékének szentelték, az eseményen pedig bemutatták a Nike és a LV kollaborációjából megszületett Air Force 1 cipőt is. Az ultra limitált darabszámú cipő kereskedelmi forgalomban nem kapható,

csupán egy jótékonysági célú árverésen szerezhető be a hozzá tartozó pilótatáskával.

A Nike x Louis Vuitton Air Force 1 tornacipú klasszikus sziluettjén a luxusmárka jellegzetes barna logója látható, a fűzőkön “Air” és “Lacet” felirat található, a cipő nyelvén pedig egy co-branding logó díszeleg. Az Air Force 1 kereskedelmi forgalomban pedig nem lesz kapható, kétszáz párat azonban a Sotheby’s-en keresztül árverésre bocsátanak.

A licit kétezer dollárról indul, az aukciót pedig online rendezik meg.

Az árverésen befolyt összeget a Virgil Abloh “Post-Modern” ösztöndíjalap kapja meg, amelyet még a novemberben elhunyt divattervező alapított. Az aukció hivatalosan január 26-án nyílik meg és február 8-án zárul.

(Forrás: Uncrate)

divat | cipő | torna cipő | sportcipő | louis vuitton

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram