Close
Csak kétszáz darab készült ebből a látványos Nike x Louis Vuitton sportcipőből

Csak kétszáz darab készült ebből a látványos Nike x Louis Vuitton sportcipőből

Az egyedi cipő ultra limitált darabszámban került ki, kereskedelmi forgalomban pedig nem lesz kapható. Csupán néhány szerencsés juthat majd hozzá a Sotheby’s árverésén.

A Louis Vuitton legutóbbi, párizsi divatbemutatóját Virgil Abloh tervezőjük emlékének szentelték, az eseményen pedig bemutatták a Nike és a LV kollaborációjából megszületett Air Force 1 cipőt is. Az ultra limitált darabszámú cipő kereskedelmi forgalomban nem kapható,

csupán egy jótékonysági célú árverésen szerezhető be a hozzá tartozó pilótatáskával.

A Nike x Louis Vuitton Air Force 1 tornacipú klasszikus sziluettjén a luxusmárka jellegzetes barna logója látható, a fűzőkön “Air” és “Lacet” felirat található, a cipő nyelvén pedig egy co-branding logó díszeleg. Az Air Force 1 kereskedelmi forgalomban pedig nem lesz kapható, kétszáz párat azonban a Sotheby’s-en keresztül árverésre bocsátanak.

A licit kétezer dollárról indul, az aukciót pedig online rendezik meg.

Az árverésen befolyt összeget a Virgil Abloh “Post-Modern” ösztöndíjalap kapja meg, amelyet még a novemberben elhunyt divattervező alapított. Az aukció hivatalosan január 26-án nyílik meg és február 8-án zárul.

(Forrás: Uncrate)

FOLYTASD EZZEL
Kipróbáltuk, milyen egy arckezelés Európa legjobb Harmony Spa-jában
Duplájára nőttek az árai, mégis viszik ennek a márkának a darabjait, mint a cukrot
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom