Close
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba

Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba

A BAFTA-díjas játékfejlesztő, a Ninja Theory cambridge-i központjában vérvörös bár és éjkék mozi is található, köszönhetően a londoni Tala Fustok stúdió belsőépítészei végtelen kreativitásának.

A négy emeleten elhelyezkedő, 2325 négyzetméter összterületű ingatlan átalakítása során olyan inspiratív, lüktető, szórakoztató helyet álmodtak meg, amely abszolút alkalmas arra, hogy egy év masszív home office után visszacsalogassa az irodába az otthoni munkavégzésre átállt dolgozókat.

A tervező szerint az elmúlt időszakban a munka és a magánélet határai elhomályosultak, az irodai környezet kényelmével és rugalmasságával kapcsolatos elvárások pedig megnőttek.

A stúdió a sötét ékszerárnyalatokat használta fel a belső tér kiemeléséhez, így egy olyan magával ragadó környezetet tudtak létrehozni, amely a játékcég által kifejlesztett virtuális világokra emlékeztet.

A piros az energiát szimbolizálja, a zöld a természetet, a kék pedig nyugalmat áraszt.

A munkaterületek kialakításakor egyértelműen az volt a cél, hogy fokozzák az egyes divíziók közötti együttműködést, ugyanakkor mindenki megtalálhassa magának a nyugalom szigetét is akkor, ha a munkája során éppen arra van szüksége.

A belső térben mozgatható falak is találhatók, amelyek lehetővé teszik a tárgyalótermek bővítését vagy átalakítását a különböző igényekhez.

A csapatépítést pedig a közösségi terek, a moziterem és a klubhelyiség fokozza.

Történelmi örökséggel rendelkező épületek is fantasztikusan átalakíthatók. Ennek tökéletes példája az a háromszáz éves iráni rezidencia, amely a pusztulás elől menekült meg, ma pedig egy nemzetközileg is elismert építészirodának ad otthont.

(Forrás: Dezeen, fotó: Gilbert McCarragher)

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom