Close
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba

Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba

A BAFTA-díjas játékfejlesztő, a Ninja Theory cambridge-i központjában vérvörös bár és éjkék mozi is található, köszönhetően a londoni Tala Fustok stúdió belsőépítészei végtelen kreativitásának.

A négy emeleten elhelyezkedő, 2325 négyzetméter összterületű ingatlan átalakítása során olyan inspiratív, lüktető, szórakoztató helyet álmodtak meg, amely abszolút alkalmas arra, hogy egy év masszív home office után visszacsalogassa az irodába az otthoni munkavégzésre átállt dolgozókat.

A tervező szerint az elmúlt időszakban a munka és a magánélet határai elhomályosultak, az irodai környezet kényelmével és rugalmasságával kapcsolatos elvárások pedig megnőttek.

A stúdió a sötét ékszerárnyalatokat használta fel a belső tér kiemeléséhez, így egy olyan magával ragadó környezetet tudtak létrehozni, amely a játékcég által kifejlesztett virtuális világokra emlékeztet.

A piros az energiát szimbolizálja, a zöld a természetet, a kék pedig nyugalmat áraszt.

A munkaterületek kialakításakor egyértelműen az volt a cél, hogy fokozzák az egyes divíziók közötti együttműködést, ugyanakkor mindenki megtalálhassa magának a nyugalom szigetét is akkor, ha a munkája során éppen arra van szüksége.

A belső térben mozgatható falak is találhatók, amelyek lehetővé teszik a tárgyalótermek bővítését vagy átalakítását a különböző igényekhez.

A csapatépítést pedig a közösségi terek, a moziterem és a klubhelyiség fokozza.

Történelmi örökséggel rendelkező épületek is fantasztikusan átalakíthatók. Ennek tökéletes példája az a háromszáz éves iráni rezidencia, amely a pusztulás elől menekült meg, ma pedig egy nemzetközileg is elismert építészirodának ad otthont.

(Forrás: Dezeen, fotó: Gilbert McCarragher)

nagy sztori | irodahelyiség | iroda | irodadizájn | dizájn

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram