Nívós céges ajándékok az igényes vállalatoknak

Napjainkra egyre több olyan ajándékküldő szolgáltatás érhető el a vásárlók számára, mely exkluzív válogatások széles kínálatával szeretné igazán különlegessé tenni az adott alkalmat. Egyre többen élnek is ezzel a lehetőséggel, nem véletlenül. Az ajándékküldés számos külső korlátozó tényezőt áthidal.

Nemcsak magánemberek, de az igényes cégek is élnek az ajándékküldők sokszínű szolgáltatásaival, akár speciális tematikájú meglepetéseket választva. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat például magyaros céges ajándékok sorát kínálja ügyfeleinek.

Céges ajándékok apropója

A cégek életében is számos olyan esemény van, mely igazán különleges vagy ünnepi csak akkor lesz, ha igényes ajándékokkal teszik színesebbé. A különböző céges rendezvények, konferenciák során a megszokott tollak és naptárak helyett válasszunk inkább gondosan összeállított, gasztronómiai ajándékcsomagokat. Az esemény sokkal nívósabb és elegánsabb hatást kelt majd. Másrészről karácsony vagy éppen a céges jubileumok alkalmából is szép gesztus lehet a kollégákat meglepni egy sikkes ajándékcsomaggal. A dolgozók jobban érzik majd magukat, tudva, hogy értékelik és megbecsülik őket.

Az ajándékcsomagok értéke

A gasztronómiai céges ajándékok kínálata igen széles, így a kisebb és a nagyobb eseményekhez igazodó értékhatárok mellett választhatjuk ki a legmegfelelőbb csomagot. Ha nagyobb létszámú közösség számára szeretnénk kisebb ajándékot, akkor akár 3-6 ezer forint értékben is vásárolhatunk szép és igényes csomagokat! A határ természetesen kis túlzással a csillagos ég. Karácsony alkalmából egy különleges vendég számára, esetleg egy 30 éves jubileum okán választhatunk 30-40 ezer forint értékben is ajándékot.

Magyaros tematika

Rendkívül különlegesek és éppen ezért közkedveltek is azok az ajándékválogatások, melyek minőségi hungarikumokat tartalmaznak. A legtöbb csomag ötvözi a hagyományokat a modern kézművesség termékeivel, így egy-egy csomag pirospaprikát, libamájat, kézműves csokoládét, mézet és lekvárokat is tartalmazhat. Az értékesebb ajándékválogatásba gyakran kerül egy üveg minőségi pálinka vagy finom vörösbor és több díjnyertes csokoládé, bonbon. Nagyon exkluzív hatást kelthet például egy különleges borzselé vagy egy zölddió lekvár. A csomagok összeállítása során nagy gondot fordítanak arra, hogy ritkán látott és kóstolt kézműves termékek is kerüljenek a válogatásba.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb ajándékcsomagokról, céges rendezvényekről vagy a dolgozók elismeréséről, válasszunk az elcsépelt „repi ajándékok” helyett egy valóban minőségi válogatást! Az igényes cégek tudják, hogy külső megjelenésük, szokásaik és nagyvonalúságuk nagyban befolyásolhatja a pozitív megítélésüket.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom