Close
Ez volt a norvégok terve tavaly nyárra, amíg közbe nem szólt a koronavírus

Ez volt a norvégok terve tavaly nyárra, amíg közbe nem szólt a koronavírus

Kár, hogy nem valósulhatott meg.

Az Oslót bemutató turisztikai videóból az derül ki, hogy 2020 nyarát a norvég fővárosban nagyon pörgősre tervezték. Oslo színes, tele van programokkal, kultúrával, zenével és tánccal. A karantén miatt sajnos mindez meghiúsult, pedig igazán bulihelynek tűnik.

Egyetlenegy dolog nem volt meggyőző ebben a videóban: annak a fjordnak a vize túl hidegnek tűnik ahhoz, hogy beleugorjunk. Ahogy Norvégiába, úgy Cardiffba sem érdemes most elutazni, pedig izgalmas helynek tűnik a walesiek fővárosa is.

FOLYTASD EZZEL
Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is
Így kell kihasználni a napsütést, a szelet és a jó időt a Velencei-tavon
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom