Close
Ez volt a norvégok terve tavaly nyárra, amíg közbe nem szólt a koronavírus

Ez volt a norvégok terve tavaly nyárra, amíg közbe nem szólt a koronavírus

Kár, hogy nem valósulhatott meg.

Az Oslót bemutató turisztikai videóból az derül ki, hogy 2020 nyarát a norvég fővárosban nagyon pörgősre tervezték. Oslo színes, tele van programokkal, kultúrával, zenével és tánccal. A karantén miatt sajnos mindez meghiúsult, pedig igazán bulihelynek tűnik.

Egyetlenegy dolog nem volt meggyőző ebben a videóban: annak a fjordnak a vize túl hidegnek tűnik ahhoz, hogy beleugorjunk. Ahogy Norvégiába, úgy Cardiffba sem érdemes most elutazni, pedig izgalmas helynek tűnik a walesiek fővárosa is.

oslo | norvégia | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram