Close
Májusban jön egy boldog délután a völgyben, avagy vonulj el ünnepelni!

Májusban jön egy boldog délután a völgyben, avagy vonulj el ünnepelni!

Az elmúlt évek nem kedveztek az eseményeknek és a felhőtlen szórakozásnak, így bőven van mit bepótolnunk. A Nomad Hotel & Glamping csapata Balogh Barival az élen úgy gondolja, hogy most talán minden eddiginél jobban szükség van a közösségekre, az élet ünneplésére, és olyan oázisok megteremtésére, ahol biztonságban érezhetjük magunkat.

A SVÉT-el kilenc évvel ezelőtt indították útnak a Glamping Pikniket, két év kihagyás után így az idei év a 7.2-es számot kapta. A tematika pedig nem más, mint a hippi „béke ünnep”, Woodstock után szabadon.

Aki május 22-én vasárnap útra kel és ellátogat Noszvajra, a Nomád Hotel kertjébe, a béke szigetére érkezik – igaz, ez ott úgy van az év 365 napjában.

Egyetlen feladat van: hogy jól érezd magad.

A fűre lépni mezítláb a legjobb, az árnyékban ér elbóbiskolni egy pohár egri bor után, az éhségedet pedig a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) ország minden tájáról idesereglett vendéglátói biztosítják. A családi hangulat garantált, nemcsak a vendéglátók járnak rendszeresen össze, a vendégek is komoly törzsgárdát alkotnak. A Glamping Piknik egy igazi örömünnep, örömfőzés, ahol nincs fellépő, mert a sztárvendég maga a vendég. Pláne, ha ezen a napon Woodstock-szettbe öltözik – de mint minden, ott ez sem kötelező!

A völgyet körülvevő erdőben számos lehetőség van elvonulásra: a szálloda és az étterem mellé az országban először ott építettek glamping szállásokat, és minden évben előrukkolnak valami újdonsággal. Az épített sátrak, a konténerház és a buborékok után idén adják át a három, organikusan a domboldalba illeszkedő „Lépcső-házat”, mely a Nomádot működtető Balogh család saját tervezése és kivitelezése. Az A, B, és C elnevezésű lépcsőzetes házak egyetlen térben teremtik meg a kényelmet és a természet közelségét. A fürdőszobából és az ágyból kilátni a tetőablakon a lombkoronákra és az égre, a hatalmas ablakokat elhúzva saját teraszra juthatunk, és minden házban van egy kis teakonyha is. A három új ház egész évben komfortosan tud majd működni, ősszel az ezer színben játszó erdő, télen a deres hajnal, tavasszal a virágba boruló természet adja a legjobb díszletet a pihenéshez. A Glamping Piknik alatt vezetett túrákon ezeket a házakat is be lehet majd járni – és persze kedvezményesen foglalni.

Résztvevő SVÉT éttermek:

  • Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)
  • Szabi a Pék (Szentendre)
  • PalKonyha (Palkonya)
  • Macok Bisztró (Eger)
  • Apátsági Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma)
  • Anyukám mondta (Encs)
  • IKON Restaurant (Debrecen)
  • Nomad Hotel & Glamping (Noszvaj)
  • A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)

Helyi borászatok: Kovács Nimród Borászat, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, St Andrea Szőlőbirtok és Pincészet

Sörök: Zip’s Brewhouse

Csoki: Harrer Csokoládéműhely

Kávé: One Eleven, Miko Coffee Hungary

Bővebb információ és regisztráció itt.

(Fotó: Szindbád, az utazó)

program | SVÉT | ajánló | piknik | noszvaj

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom