Close
Ilyen három perc egy nagyon távoli világban

Ilyen három perc egy nagyon távoli világban

Új-Kaledónia fővárosa, Nouméa életteli teli, de stresszmentes hely. Miért is lenne stresszes egy sziget, félúton Ausztrália és Új-Zéland között?

Új-Kaledónia Franciaország tengeren túli területe, a legnagyobb városa pedig a 180 ezres Nouméa. Európai, melanéz, vietnámi származásúak élnek ott sok egyéb mellett, egy magyar blog szerint tökéletes nyugalomban, jóformán állandóan mosolyogva.

Igaz, Nouméa 17 ezer kilométerre van Párizstól, nemrég népszavazáson döntöttek úgy a helyiek (pontosabban az új-kaledóniaiak), hogy nem akarnak elszakadni Franciaországtól.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom