Close
Kiderült, mely országok a legjobbak és a legrosszabbak a nudistáknak

Kiderült, mely országok a legjobbak és a legrosszabbak a nudistáknak

Az Outforia, a természet és vadon népszerűsítésére létrejött weboldal összegyűjtötte a világ legnagyobb nudistaparadicsomait, az első ötben pedig két európai ország is megtalálható.

A portál vizsgálata szerint a világ leginkább nudistabarát országa Franciaország, ahol 397 nudista strand, valamint 212 naturista kemping is. Ráadásul itt található a Cap d’Age-i Village Naturiste is, ahol

a ruhaviselés tényleg csak opcionális.

Meglepő módon a második helyen az Egyesült Államok végzett 299 nudistabarát stranddal, valamint 253 kempinggel, melyek zöme Kaliforniában és Floridában található. A rangsor harmadik helyén Spanyolország található

a világ legtöbb kijelölt nudista strandjával, de naturista kempingjeinek száma a százat sem éri el.

A top öt ország közé bekerült még Thaiföld és Ausztrália is, a legjobb tízben pedig Izrael, Dél-Afrika, az Egyesült Királyság, Olaszország és Görögország is helyet kapott.

A nudisták számára legkevésbé vonzóak azok az országok, ahol rendkívül szigorú törvények szabályozzák a meztelenséget. Ilyen például Oroszország, Törökország, Irán, India, Fehéroroszország, Észtország és Kína.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Getty Images)

kemping | utazás | strand | nudista kemping | spanyolország

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom