Close
Kiderült, mely országok a legjobbak és a legrosszabbak a nudistáknak

Kiderült, mely országok a legjobbak és a legrosszabbak a nudistáknak

Az Outforia, a természet és vadon népszerűsítésére létrejött weboldal összegyűjtötte a világ legnagyobb nudistaparadicsomait, az első ötben pedig két európai ország is megtalálható.

A portál vizsgálata szerint a világ leginkább nudistabarát országa Franciaország, ahol 397 nudista strand, valamint 212 naturista kemping is. Ráadásul itt található a Cap d’Age-i Village Naturiste is, ahol

a ruhaviselés tényleg csak opcionális.

Meglepő módon a második helyen az Egyesült Államok végzett 299 nudistabarát stranddal, valamint 253 kempinggel, melyek zöme Kaliforniában és Floridában található. A rangsor harmadik helyén Spanyolország található

a világ legtöbb kijelölt nudista strandjával, de naturista kempingjeinek száma a százat sem éri el.

A top öt ország közé bekerült még Thaiföld és Ausztrália is, a legjobb tízben pedig Izrael, Dél-Afrika, az Egyesült Királyság, Olaszország és Görögország is helyet kapott.

A nudisták számára legkevésbé vonzóak azok az országok, ahol rendkívül szigorú törvények szabályozzák a meztelenséget. Ilyen például Oroszország, Törökország, Irán, India, Fehéroroszország, Észtország és Kína.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Getty Images)

strand | nudista strand | naturista | kemping | spanyolország

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram