Close
Július közepétől fogadja a turistákat az egyik legnépszerűbb nyaralós célpont

Július közepétől fogadja a turistákat az egyik legnépszerűbb nyaralós célpont

Ráadásul nincs kötelező karantén és Covid–19-teszt sem. 

Békeidőben valódi turistamágnes hely az egzotikus Maldív-szigetek, amely hamarosan újra fogadja a külföldről érkezőket.

Jelen állás nincsenek szigorú szabályok, bár a tüneteket produkáló beutazóknak saját költségen kötelező koronavírus-tesztet csináltatniuk, és a tizennégy napos karantént sem ússzák meg. Aki viszont egészséges, annak nem szükséges mindezeken átesnie, mindössze regisztrálnia kell a turisztikai minisztériumnál, és kötelező kitöltenie egy egészségügyi nyilatkozatot.

A többi, lassan teljesen megszokott dolgot már kiemelni se nagyon kell: a repülőtéren testhőmérsékletet mérnek, kötelező az arcmaszk használata, a kézfertőtlenítés és a megfelelő távolság betartása.

Ami viszont újdonság, hogy július 15-től csupán kis üdülőszigeteken üzemelő resortokban, vagy vizen lebegő hajókon kialakított szállásokon lehet szobát foglalni.  Vendégházak és hotelek augusztus 1-től nyithatnak.

A sziget teljes területére érvényes tisztasági és egészségügyi protokoll bevezetése után olyan kedvelt üdülőhelyek, mint Voavah-ban a Four Seasons Private Island Maldives és Landaa Giraavarun a Four Seasons Resort Maldives készen állnak a vendégek fogadására.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel Pulse, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom