Close
Július közepétől fogadja a turistákat az egyik legnépszerűbb nyaralós célpont

Július közepétől fogadja a turistákat az egyik legnépszerűbb nyaralós célpont

Ráadásul nincs kötelező karantén és Covid–19-teszt sem. 

Békeidőben valódi turistamágnes hely az egzotikus Maldív-szigetek, amely hamarosan újra fogadja a külföldről érkezőket.

Jelen állás nincsenek szigorú szabályok, bár a tüneteket produkáló beutazóknak saját költségen kötelező koronavírus-tesztet csináltatniuk, és a tizennégy napos karantént sem ússzák meg. Aki viszont egészséges, annak nem szükséges mindezeken átesnie, mindössze regisztrálnia kell a turisztikai minisztériumnál, és kötelező kitöltenie egy egészségügyi nyilatkozatot.

A többi, lassan teljesen megszokott dolgot már kiemelni se nagyon kell: a repülőtéren testhőmérsékletet mérnek, kötelező az arcmaszk használata, a kézfertőtlenítés és a megfelelő távolság betartása.

Ami viszont újdonság, hogy július 15-től csupán kis üdülőszigeteken üzemelő resortokban, vagy vizen lebegő hajókon kialakított szállásokon lehet szobát foglalni.  Vendégházak és hotelek augusztus 1-től nyithatnak.

A sziget teljes területére érvényes tisztasági és egészségügyi protokoll bevezetése után olyan kedvelt üdülőhelyek, mint Voavah-ban a Four Seasons Private Island Maldives és Landaa Giraavarun a Four Seasons Resort Maldives készen állnak a vendégek fogadására.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel Pulse, fotók: Pixabay)

nyaralás | egészségügy | úti cél | maldív-szigetek | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram