Close
Nyomós irón vagy rotring toll? Hogyan válassza ki a legmegfelelőbbet?

Nyomós irón vagy rotring toll? Hogyan válassza ki a legmegfelelőbbet?

Az otthoni vagy irodai környezetben elengedhetetlen a megfelelő, magas minőséggel rendelkező és megbízható íróeszközök megléte. Ahhoz, hogy el tudja végezni munkáját, vagy csak össze tudja állítani a bevásárlólistát, kiválóan funkcionáló tollakra lehet szüksége.

Ekkor jöhetnek képbe a hatékony nyomós irónok vagy rotring tollak, amelyek kisegíthetik szükség esetén.

Minden helyzetben jól jöhet egy megbízható íróeszköz

Manapság az online világ térnyerésével és a gépek segítségével végrehajtandó munkák elterjedésével egyre kevesebben használnak íróeszközöket. Így abban az esteben, mikor szüksége lenne rá, biztosan nincs kéznél se toll, se pedig ceruza. Mindemellett sokan vannak, akik jegyzeteiket leginkább kézzel szeretik megírni, főleg akkor, ha nincsenek számítógép közelében, és jegyzettömjükre szeretnék firkantani azt, ami éppen eszükbe jutott. Számunkra sem másodlagos, hogy kéznél legyen egy nyomós irón vagy egy kényelmesen használható rotring toll.

Az iskolakezdés elmúltával a gyerekek már bizonyára elnyűtték az első szett ceruzájukat, így ideje beszereznie a következő, de annál tartósabb adagot. Amennyiben egy helyen szeretné megvásárolni a tollakat, ceruzákat, füzeteket vagy egyéb irodai kiegészítőt, akkor nézzen körül a BestMarkt íróeszközök kínálatában, ahol garantáltan megtalálhatja egyetlen helyen azt, amire szüksége van.

Mire figyeljen a nyomós irón vagy rotring toll kiválasztásakor?

A megfelelő nyomós irón vagy rotring toll beszerzése előtt érdemes feltérképezni a piacot és kiválasztani azt, amire valóban szüksége lehet. Mindenekelőtt ismerkedjen meg a márkákkal és válassza azt, amelyik ismerősen cseng, hiszen abban az esetben nem járhat rosszul.

A Zebra bizonyára mindenki számára ismerős, elnyűhetetlen darabokat gyárt. Van, akinek már évtizedek óta ott lapul a táskájában ez a darab, hiszen kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik. Mind tollak, mind ceruzák esetében jól jár velük, hiszen alkatrészeit cserélni tudja, így viszonylag jó ár-érték arányban kaphat meg egy életre szóló írószert.

A Faber-Castel szintúgy a közismertebb nevek közé tartozik, azonban leginkább a gyönyörű és színpompás színes ceruzái, valamint festékei miatt került a köztudatba.

Szintén a magas minőségről híresek a Parker tollak, amelyek a Zebrával versenyeznek. Végül találkozhat még a minőségi, de kevésbé közismert darabokkal is, mint a Colokit, az ICO, a Penac, a Maped vagy a Koh-i-Noor.

Az irón anyaga sem másodlagos. Ugyan legtöbb esetben a műanyag típusokkal találkozhat, amelyek a fém kivitel miatt sokkal tartósabbak és időtállóbbak, azonban valamivel drágábbnak bizonyul. Vannak, amelyek kifejezetten a jobb vagy éppenséggel a bal kézhez igazodó ergonomikus gumitesttel rendelkeznek, így sokkal jobban kézre állnak, és használatukkal sokkal kényelmesebb az írás is.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

A legjobb életbiztosítás tippek segítenek dönteni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram