Close
Okoshűtők minden pillanatra

Okoshűtők minden pillanatra

Ha hosszabb távra elhagyjuk az otthonunkat, akkor minden esetben gondoskodnunk kell az élelmiszereink megfelelő hűtéséről. Erre a célra kitűnő választások lesznek a kompresszoros okoshűtők, melyek bármilyen körülmények között kiszolgálják majd az igényeinket.

A legjobb útitárs!

Legyen szó buszról, kamionról vagy lakóautóról, ezek a berendezések mindenhol kiváló és megbízható szolgálatot tudnak nyújtani számunkra. Az ALASKAiCE termékek akár -20°C fokos hőmérsékletet is képesek biztosítani még forró kánikulában is. Így akár a hűtés, akár a fagyasztás funkcióra van szükségünk, mindenben számíthatunk rájuk.

Természetesen az italaink is maximálisan hidegek maradnak, az ételek pedig frissek, illetve hibátlan állapotúak. Amennyiben Ön is szeretne ilyen terméket beszerezni, nézzen szét a Maconwinch webáruház ALASKAiCE kínálatában!

Az eszközök többsége fel van szerelve egy úgynevezett SMART modullal, melynek köszönhetően okostelefonunk segítségével is fogjuk tudni őket irányítani. Így könnyedén elérhető lesz majd számunkra minden funkció.

A termék külső burkolata rendkívül strapabíróra lett tervezve. Így nem kell azon aggódnunk, hogy könnyen meg fog sérülni. Szigetelésének köszönhetően pedig huzamos ideig képes megtartani a belső hőmérsékletet, így ha esetleg nem kap áramot egy ideig, akkor sem romlanak majd meg a benne lévő árucikkek.

Biztonságos működés

Ezek a termékek fel vannak szerelve egy úgynevezett akkumulátor figyelő rendszerrel is. Ez azt takarja, hogy meg tudják gátolni azt, hogy az általunk használt gépjármű akkumulátora lemerüljön a hűtő használatának következtében. A hűtőszekrényekben megtalálható LED-es világítás is, így a sötét sem fog nekik problémát jelenteni.

Ennek köszönhetően mindent meg fogunk majd találni bennük kedvezőtlenebb fényviszonyok közepette is. Belső részükben több rekesz is kialakításra került annak érdekében, hogy megfelelően tudjuk elrendezni élelmiszereinket.

Ezek közül a kisebbekben akár 3-4 fokkal is melegebb lehet. Így ami esetleg nem igényel nagyobb mértékű hűtést, azt ezekben is el tudjuk majd helyezni. A termékek számos különféle űrtartalommal is elérhetőek, így ki fogjuk tudni választani közülük azt, amekkorára szükségünk van.

Természetesen ezek különféle mérettel, illetve súllyal rendelkeznek. Így a beruházás előtt érdemes tájékozódnunk róla, hogy pontosan mekkora darabra is van szükségünk.

Különféle kiegészítők

Ezen hűtőszekrényekhez számos kiegészítő is rendelkezésünkre áll. Ilyenek például különböző töltők vagy a berendezésekbe tehető rendszerező kosár. De kihúzható platformot is elérhetünk, melyet a jármű padlójához vagy tároló dobozához kell rögzítenünk. Így a hűtőt rendkívül könnyen kihúzhatjuk majd az autóból, akár egy fiókot.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy milyen hűtőszekrényeket érdemes beszerezni akkor, ha hosszabb útra indulunk. Élelmiszereink tárolására érdemes kellő figyelmet fordítani, hiszen semmiképpen nem célunk az, hogy megromoljanak. Az ALASKAiCE termékei pedig kiváló társak lesznek ebben.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram