Close
Októberben jön a művészeti vásárok Sziget fesztiválja

Októberben jön a művészeti vásárok Sziget fesztiválja

Az Art Market Budapest Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb művészeti vására és Magyarország legnagyobb kiállítása, amelyet október 11-14. között rendeznek meg a Millenáris Parkban.

Négy kontinens, huszonöt ország, száz kiállító, ötszáz művész, több ezer alkotás, hatezer négyzetméter, harmincezer látogató. Az eseményt mintegy félszáz program – többek között performanszok, filmvetítések, könyvbemutatók és kerekasztal-beszélgetések – kíséri még a Millenáris park B, C és D épületében, valamint parkjában. Az Art Market október 11-én csütörtöktől mindennap 11-19 óra között tart nyitva szombat kivételével, amikor is 21 óráig szemezgethetünk a kortárs művészet csúcsalkotásaiból. Még több információ itt.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom