Close
Októberben jön a művészeti vásárok Sziget fesztiválja

Októberben jön a művészeti vásárok Sziget fesztiválja

Az Art Market Budapest Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb művészeti vására és Magyarország legnagyobb kiállítása, amelyet október 11-14. között rendeznek meg a Millenáris Parkban.

Négy kontinens, huszonöt ország, száz kiállító, ötszáz művész, több ezer alkotás, hatezer négyzetméter, harmincezer látogató. Az eseményt mintegy félszáz program – többek között performanszok, filmvetítések, könyvbemutatók és kerekasztal-beszélgetések – kíséri még a Millenáris park B, C és D épületében, valamint parkjában. Az Art Market október 11-én csütörtöktől mindennap 11-19 óra között tart nyitva szombat kivételével, amikor is 21 óráig szemezgethetünk a kortárs művészet csúcsalkotásaiból. Még több információ itt.

Ez is érdekelhet:

kortárs művészet | budapest | millenáris | art market

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom