Close
Egy jobb ebéd áráért már repülhetnek belföldön az amerikaiak

Egy jobb ebéd áráért már repülhetnek belföldön az amerikaiak

Számos nemzetközi járatot még nem vehetnek igénybe az emberek, a belföldi légi közlekedés ellenben arathat az Egyesült Államokban.

Utóbbi egyik oka az igen alacsony repülőjegy-árakban keresendő: Bostonból, Los Angelesből, Miamiból, New Yorkból, Atlantából, Chicagóból, Clevelandből vagy Nasville-ből indulva, vagy oda érkezve már tizennégy dollárért (valamivel több mint négyezer forintért) lehet foglalni csak oda jegyeket az American Airlines, a JetBlue és a United járatain idei év júliusa és a következő esztendő februárja közötti időszakra.

Természetesen ezek az árak a fapados jellegű utazásra vonatkoznak, és nem tartalmazzák az esetleges egyéb pluszköltségeket. Eggyel magasabb szinten már harmincöt dollárért (tizenegyezer forintért) lehet kényelmesebben repülni, a légitársaságok pedig megadják az ingyenes átfoglalás és lemondás lehetőségét is.

Sokan persze aggódnak az egészségügyi biztonságuk miatt – pláne a megnövekedett amerikai esetszámot látva –, de mi is megírtuk már, hogy szakértők szerint a HEPA-szűrők és a nagy hatékonyságú légkevergetés miatt a fedélzeten ülőknek nincs mitől tartaniuk.

Ez is érdekelhet:

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram