Close
Olyan házakat kaptak a londoni madarak, hogy mi is megirigyeltük őket

Olyan házakat kaptak a londoni madarak, hogy mi is megirigyeltük őket

A London Fieldworks két londoni parkban olyan madárházakat installált a fákra, amit bárki megirigyelhetne. Messziről talán méhkasokra, gombákra emlékeztetnek, közelről azonban kirajzolódnak az apró “lakosztályok”. 

Emeltek egyet a klasszikus madáretetők és madárházak szokásos dizájnján és egy igazi kortárs “luxusapartmant” fabrikáltak két londoni park ősfáira. A felszerelés teljesen fájdalommentes volt, nem kellett szétroncsolni a fákat és a madarak is hamar rátalálhatnak majd a dizájnos otthonokra.

A London Fieldworks madárházakat az angol főváros keleti részén, a Duncan Terrace Gardens-ben, nyugaton pedig a  Cremorne Gardens-ben lehet megcsodálni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Colossal)

madárház | építészet | madárfészek | london

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram