Close
Online látogatható a Casa Azul, Frida Kahlo mexikói háza

Online látogatható a Casa Azul, Frida Kahlo mexikói háza

Mexikóvárosban találjuk a híres Casa Azul-t vagyis a Kék Házat, ahol Frida Kahlo született, élt és alkotott. A múzeum most online bejárást kínál az érdeklődőknek. 

Megszokhattuk már, hogy az elmúlt majdnem fél évben rengeteg olyan múzeumot, tárlatot, művészeti intézményt nyitottak meg online, ahová a járványhelyzet előtt esélyünk sem volt bekukkantani. Kizárólag helyben, a puszta valójában meglátogatni…ami persze pótolhatatlan, de a bezártságban kifejezetten kellemes volt legalább online csavarogni. A járványhelyzet nem múlt el, sok intézmény még mindig félgőzön üzemel, ha egyáltalán ki tudtak nyitni.

Mexikóváros egyik leghíresebb háza, a Casa Azul, ahol a Frida Kahlo Múzeumot találjuk, már újranyitott és kellő higiéniai szabályokat betartva meg is lehet látogatni, de ettől függetlenül úgy érezték, hogy érdemes online is “kinyitni” a kapukat.

Így hát egy kézzel vezérelhető virtuális túra alkalmával bejárhatjuk a legendás, forradalmár festőnő életének legfontosabb helyszínét.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Casa Azul, Getty Images)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom