Close
Online látogatható a Casa Azul, Frida Kahlo mexikói háza

Online látogatható a Casa Azul, Frida Kahlo mexikói háza

Mexikóvárosban találjuk a híres Casa Azul-t vagyis a Kék Házat, ahol Frida Kahlo született, élt és alkotott. A múzeum most online bejárást kínál az érdeklődőknek. 

Megszokhattuk már, hogy az elmúlt majdnem fél évben rengeteg olyan múzeumot, tárlatot, művészeti intézményt nyitottak meg online, ahová a járványhelyzet előtt esélyünk sem volt bekukkantani. Kizárólag helyben, a puszta valójában meglátogatni…ami persze pótolhatatlan, de a bezártságban kifejezetten kellemes volt legalább online csavarogni. A járványhelyzet nem múlt el, sok intézmény még mindig félgőzön üzemel, ha egyáltalán ki tudtak nyitni.

Mexikóváros egyik leghíresebb háza, a Casa Azul, ahol a Frida Kahlo Múzeumot találjuk, már újranyitott és kellő higiéniai szabályokat betartva meg is lehet látogatni, de ettől függetlenül úgy érezték, hogy érdemes online is “kinyitni” a kapukat.

Így hát egy kézzel vezérelhető virtuális túra alkalmával bejárhatjuk a legendás, forradalmár festőnő életének legfontosabb helyszínét.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Casa Azul, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom