Close
Házhoz jönnek a tulipánok április elején

Házhoz jönnek a tulipánok április elején

Kedvenc virágboltunk akciójával egy kis színt és jókedvet csempészhetünk a lakásunkba.

A Madách Imre utcai Plante április elsején és másodikán online tulipánvásárt tart, a megvásárolt virágokat pedig Budapest területén házhoz szállítja. Nézzük, mit írtak ők:

“Egy kis örömöt lopna az otthon töltött napokba pár csokor tulipán? Jól jönne egy kis tavaszt és egyúttal kinti természetet idéző látvány a nappaliba, az ebédlőbe, a home office-ba? Küldenél egy virágcsokrot a nagymamádnak, barátnődnek? A Covid–19 mindannyiunkat kihívások elé állított, a megváltozott körülmények között pedig a hazai virágtermelőknek is szükségük van arra, hogy a szépséges, illatos virágaikat el tudják juttatni hozzátok. Ezért úgy döntöttünk, hogy a tavaszi szokásos tulipánpiacunkat (Karol & Blase cut flowers, Kardos Alízék, Makó) megtartjuk, de ezúttal a webshopból tudtok rendelni, mi pedig kiszállítjuk nektek Budapest területén bárhova.

Vegyél vagy egy csokor tulipánt, vagy küldj egyet valakinek! Reméljük, ezzel az akcióval mosolyt csalunk néhány arcra.”

Részletek itt.

(Fotók: Jágity Fanni fotográfus)

vásár | plante | tulipán

FOLYTASD EZZEL

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom