Close
A Macskákat és más Webber-musicaleket is ingyen elérhetővé tettek

A Macskákat és más Webber-musicaleket is ingyen elérhetővé tettek

Felkészül Evita, Jézus Krisztus szupersztár és Az operaház fantomja.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, egyre több kulturális entitás teszi elérhetővé tartalmait. A londoni Globe Színház Shakespeare-előadásainak televíziós verziót rakta fel a netre, a Sydney-i Operaház hasonlóképpen tett, és a párizsi operaház is heti egyszer online bemutatót tart legsikeresebb előadásaiból.

A sor most New Yorkban folytatódik, onnan hamisítatlan Broadway-élményt kaphatunk, ugyanis Andrew Lloyd Webber legjobb musicaljeit teszik fel a Youtube-ra heti egy alkalommal.

A hetvenkét éves angol zeneszerző Instagram-oldalán jelentette be a hírt, miszerint a Universal kiadó beindítja a The Show Must Go On elnevezésű YouTube-csatornáját. Itt áprilisban minden pénteken bemutatnak egy Webber-darabot. Az első két napja már debütált, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát-ot kétmillióan streamelték, ezt – mint a következő előadásokat is –, még negyvennyolc órán át meg lehet nézni. A következő darab a Jézus Krisztus szupersztár lesz április 10-én, magyar idő szerint este nyolc órakor.

És mindezt teljesen ingyenesen. Ugyan a laptop monitorján nézni nem ugyanaz, mit a helyszínen lenni, de nem árt tudnunk, hogy a Macskák-ra a Broadway-n a legolcsóbb jegyért is 36 ezer forintot kellene fizetnünk.

macskák | musical | youtube | andrew lloyd webber | universal

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram