Egy újabb izgalmas ünnepi program, ezúttal az Onyx Műhely szervezésében.
Lesz strucc burger, wagyu hot-dog, tépett laska taco, grillezett kukorica, az elengedhetetlen házi kovászos kenyér vajjal, és még az édes verzióját is elhozzák kenyérfagylalt formájában.
A sor itt még nem ér véget, hiszen a kamado mellé a bográcsot is felállítják a stégen.
Változatos, alkoholmentes italokkal készülnek, míg a buborékokról a Sauska Pincészet gondoskodik.
Ha még többre vágysz, fedezd fel a fővárost a Duna sodrásában, ismerd meg az Onyx Műhely kulisszatitkait, és főzz együtt Niszkács Annával, aki megmutatja miként készíti kedvenc szarvasgombás ételét!
A teljes menüsorért és early bird jegyekért ide kell kattintani.
(Fotó: Getty Images)
főzés | vacsora | hajó | tűzijáték | ajánló
Dubaj a multikulturális gasztronómia egyik fellegvára is
Kávéval telik meg az Akvárium szeptember utolsó hétvégéjén
Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!