Ha mindig is szerettél volna benézni egy topétterem kulisszái mögé, itt az alkalom!

Különböző helyszíneken és korszakokon átívelő gasztronómiai kalandba csöppenti vendégeit az Onyx Műhely aVolt, Van, Lesz... konceptuális vacsoráik keretében.

Több platformon keresztül avatnak be a kulisszák mögötti fortélyokba, hogy megosszák azt a szenvedélyt, kreativitást és tervezési folyamatokat, amelyek a menüsoruk narratívájának kialakításában rejlenek.

Most lehet csatlakozni a Volt, Van, Lesz... menüsor kulisszák mögötti műhely élményeire, melyek keretében a Gerbeaud történelmi falai mögé, a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhelybe és az építkezés alatt lévő új Onyx-ba is betekintést nyerhetsz. A Volt, Van, Lesz... többfogásos, egész estés interaktív vacsoraprogramokon idéz fel három különböző korszakot.

A menü mögött annyi történetet rejlik, hogy az egész hónapot annak szentelik, hogy vacsoráik mellett minél több részletet és színfalak mögötti élményt mutathassanak meg.

(Fotó: Mohai Balázs)

A program:

Vendégségben a Walter Rózsi-villában (március 9.)

Vacsorameghívás – másképp.

Három blokk, három téma.

A kétórás programok során az Onyx Alkotói Közösség tagjai a 2021-ben megnyílt Onyx Műhelyről, kóstolóval összekötve tematikus vacsoráikról, a MOME hallgatói pedig az étterem számára tervezett speciális tálalási tárgyak készítéséről mesélnek. Részletek itt.

Imagine gasztroséták (vasárnap délelőttökként)

A kétórás sétán a város nagy múltú és mindig megújuló gasztroszentélye, a Gerbeaud-házban működő Onyx Műhely és az átalakulóban lévő Onyx jóvoltából kóstolhatsz bele a fine dining világába, ahol a gasztronómia egyúttal művészet is. Részletek itt.

programok | onyx | onyx műhely | témák | gasztronómia

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom