Itt az Onyx Sitt.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, a novemberi Utolsó Vacsorával megkezdődött az egyetlen két Michelin-csillagos hazai étterem külső-belső átalakulása, az Onyx Metamorfózis. Az átalakulásuk újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis befejezték a bontást.
A felújítás során keletkezett hulladék, bontott tégla és beton szép lassan átadja helyét az építkezésnek. A bontás befejezését a Sitt eseménnyel ünneplik, ami egyben inspirációja is a kifejezetten erre az estére megalkotott ételeknek.
A Sitt helyszíne az étterem előtti Oroszlános kútnál lesz, ahova egy street fine dining fesztet álmodtak meg három kóstolófogással, az Onyx14 születésnapi tortával és sok pezsgővel.
A Sitt kóstolómenü tartalma:
1. Onyx best-of péksütemény-válogatás 450 Ft
2. Cékla, répa, sáfrány 1200 Ft (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes)
Sauska Rosé Extra Brut Magnum 1500 Ft
3. Wagyu, piquillo paprika, friss gyomnövénysaláta 2100 Ft (gluténmentes, laktózmentes)
Carassia Blanc de Blancs Brut Magnum 1500 Ft
4. Csokoládé, dió, barack 1400 Ft (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes)
Kreinbacher Extra Dry Magnum 1500 Ft
5. Onyx14 mini torta szelet 800 Ft
A Sitt menü ára elővételben 7500 Ft, a helyszínen 8500 Ft. Az elővételes menüt a petitgerbeaud.hu oldalon lehet megvásárolni. A menü fogásai külön-külön is elérhetőek lesznek a helyszínen a készlet erejéig. További részletek itt.
sitt menü | onyx | Onyx étterem | michelin-csillag
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!