Utcai fine dininggal tér vissza az ország egyik legjobb étterme

Itt az Onyx Sitt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a novemberi Utolsó Vacsorával megkezdődött az egyetlen két Michelin-csillagos hazai étterem külső-belső átalakulása, az Onyx Metamorfózis. Az átalakulásuk újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis befejezték a bontást.

A felújítás során keletkezett hulladék, bontott tégla és beton szép lassan átadja helyét az építkezésnek. A bontás befejezését a Sitt eseménnyel ünneplik, ami egyben inspirációja is a kifejezetten erre az estére megalkotott ételeknek.

A Sitt helyszíne az étterem előtti Oroszlános kútnál lesz, ahova egy street fine dining fesztet álmodtak meg három kóstolófogással, az Onyx14 születésnapi tortával és sok pezsgővel.

A Sitt kóstolómenü tartalma:
1. Onyx best-of péksütemény-válogatás 450 Ft
2. Cékla, répa, sáfrány 1200 Ft (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes)
Sauska Rosé Extra Brut Magnum 1500 Ft
3. Wagyu, piquillo paprika, friss gyomnövénysaláta 2100 Ft (gluténmentes, laktózmentes)
Carassia Blanc de Blancs Brut Magnum 1500 Ft
4. Csokoládé, dió, barack 1400 Ft (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes)
Kreinbacher Extra Dry Magnum 1500 Ft
5. Onyx14 mini torta szelet 800 Ft

A Sitt menü ára elővételben 7500 Ft, a helyszínen 8500 Ft. Az elővételes menüt a petitgerbeaud.hu oldalon lehet megvásárolni. A menü fogásai külön-külön is elérhetőek lesznek a helyszínen a készlet erejéig. További részletek itt.

onyx | Onyx étterem | michelin-csillag | sitt menü

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Nagyvárosi kalandor a Volvótól
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom