Bezár az ország egyik kedvenc vidéki étterme

A hónap végéig még lehet asztalt foglalni.

A Dining Guide írja, hogy március végén bezár a Michelin-ajánlott móri étterem, az Öreg Prés. A cikk szerint a régi sváb tájházban és fogadóban található étterem a térség egyik legnépszerűbb étterme.

Magyar hagyományokra, regionális alapanyagokra és termelőkre épít, mindezt modern felfogásban teszi. A konyhát Volenter István vezeti.

Az étterem így búcsúzik a Facebookon:

"2021 januárjában vettük át az étterem kulcsát és azóta együtt éltük meg veletek a gasztronómia örömeit, a közös pillanatokat, az ünnepeket, a hétköznapok apró csodáit. Az elmúlt négy év tele volt ízekkel, élményekkel, kihívásokkal, fejlődéssel és rengeteg szeretettel. Megannyi vendéget láttunk vendégül, számtalan eseménynek adtunk otthont és a legnagyobb elismerések között tarthatjuk számon a szakmai sikereinket – köztük a Michelin Guide-ajánlást, amely hatalmas büszkeség számunkra. Hálásak vagyunk Nektek, hogy velünk tartottatok ezen az úton. A vendégeink nélkül mindez nem lett volna lehetséges. Köszönjük a támogatásotokat, a visszajelzéseiteket, a mosolyaitokat, a hűségeteket! Köszönjük a kollégáinknak, hogy szenvedéllyel, elhivatottsággal és fáradhatatlan energiával dolgoztak minden nap azért, hogy az Öreg Prés több legyen, mint egy étterem – egy hely, ahol otthon érezhetitek magatokat. Bár az étterem ezen története lezárul, szeretnénk, ha az utolsó hónap nem a búcsúról, hanem az ünneplésről szólna! Márciusban számos izgalmas programmal és különleges ajánlatokkal várunk benneteket, hogy méltóképp zárjuk le ezt a számunkra fantasztikus fejezetet."

(Forrás: Dining Guide, fotók: az étterem Facebook-oldala)

michelin-ajánlott | étterem | mór | öreg prés | bezárás

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom