A hónap végéig még lehet asztalt foglalni.
A Dining Guide írja, hogy március végén bezár a Michelin-ajánlott móri étterem, az Öreg Prés. A cikk szerint a régi sváb tájházban és fogadóban található étterem a térség egyik legnépszerűbb étterme.
Magyar hagyományokra, regionális alapanyagokra és termelőkre épít, mindezt modern felfogásban teszi. A konyhát Volenter István vezeti.
Az étterem így búcsúzik a Facebookon:
"2021 januárjában vettük át az étterem kulcsát és azóta együtt éltük meg veletek a gasztronómia örömeit, a közös pillanatokat, az ünnepeket, a hétköznapok apró csodáit. Az elmúlt négy év tele volt ízekkel, élményekkel, kihívásokkal, fejlődéssel és rengeteg szeretettel. Megannyi vendéget láttunk vendégül, számtalan eseménynek adtunk otthont és a legnagyobb elismerések között tarthatjuk számon a szakmai sikereinket – köztük a Michelin Guide-ajánlást, amely hatalmas büszkeség számunkra. Hálásak vagyunk Nektek, hogy velünk tartottatok ezen az úton. A vendégeink nélkül mindez nem lett volna lehetséges. Köszönjük a támogatásotokat, a visszajelzéseiteket, a mosolyaitokat, a hűségeteket! Köszönjük a kollégáinknak, hogy szenvedéllyel, elhivatottsággal és fáradhatatlan energiával dolgoztak minden nap azért, hogy az Öreg Prés több legyen, mint egy étterem – egy hely, ahol otthon érezhetitek magatokat. Bár az étterem ezen története lezárul, szeretnénk, ha az utolsó hónap nem a búcsúról, hanem az ünneplésről szólna! Márciusban számos izgalmas programmal és különleges ajánlatokkal várunk benneteket, hogy méltóképp zárjuk le ezt a számunkra fantasztikus fejezetet."
(Forrás: Dining Guide, fotók: az étterem Facebook-oldala)
michelin-ajánlott | étterem | mór | öreg prés | bezárás
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!