Close
A végtelenségig elücsörögnénk ebben az ablakban

A végtelenségig elücsörögnénk ebben az ablakban

Csodakilátás egy gyönyörű oregoni házból.

A Hacker építésziroda újított fel egy hetvenes években épült házat Oregon közepén, a Willamette National Forestben található Black Butte Ranchen.

A Bailey Residence névre keresztelt otthonban kiszedtek jó pár falat, hogy beengedjék a lehengerlő panorámát – és milyen jól tették, az olvasósarok például fenomenális lett.

Az enteriőrben az építészek törekedtek rá, a színek és textúrák keverésével vibráló és nosztalgikus tereket hozzanak létre, melyben az óriási ablakokon keresztül beárad a természet: a közeli erdő és a hegyek.

Az alsó szinten egy óriási, nyitott konyha, nappali és étkező szolgál a társas időtöltés pazar helyszíneként, a faburkolat pedig meleg és meghitt hangulattal tölti meg a szobákat.

A 167 négyzetméteres otthonban emellett négy hálószobát is kialakítottak; az elegáns hálókhoz pedig szintén elegáns, de retró színekkel és formákkal játszó fürdők tartoznak.

Jópár könyvet szívesen kiolvasnánk ebben az ablakban, az biztos.

(Fotók: Jeremy Bittermann)

fenyő | természet | dizájn | építészet | panoráma

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram