Close
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban

A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban

Oroszországban vasárnaptól visszaállítottak a korábban már feloldott korlátozásokat, ugyanis február óta ismét 14 ezer fölé emelkedett az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma.

A betegek számának növekedése miatt Moszkvában június 20-ig munkaszünetet rendeltek el a fővárosi infrastruktúra fenntartása szempontjából létfontosságú intézmények, valamint a hadiipari és stratégiai vállalatok kivételével.

Vasárnaptól az éttermek és a szórakozóhelyek éjjel 11 és reggel 6 között nem fogadhatnak vendégeket.

Bezártak a bevásárlóközpontok gyerekmegőrző szobái, gyorsétkezde-udvarai, csakúgy, mint a városi parkokban működő szabadidős létesítmények.

Moszkvában vasárnaptól kicsit újra nehezebbé vált az élet

A moszkvai hatóságok azt javasolták a városban működő intézményeknek és cégeknek, hogy a még nem beoltott alkalmazottjaik, valamint a 65 évnél idősebb és krónikus beteg munkatársaik közül minél többet, de legkevesebb a munkaerő 30 százalékát küldjék vissza távmunkába. Az időseket felkérték, hogy tartózkodjanak az utazástól, a város lakóit pedig arra, hogy tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, és oltassák be magukat

Közben Dél-Európa tovább nyit

Bosznia-Hercegovina egyszerűsített a külföldiek határátlépésén, de Horvátországba is nagyon egyszerű lesz beutazni a schengeni országokból. Albániába pedig ezentúl nem kérnek semmilyen koronavírussal kapcsolatos dokumentumot a turistáktól.

FOLYTASD EZZEL
Ötven év után újra lesz szabadstrand a Római-parton!
Ezzel az öt tippel extrém hőségben is örömteli élmény lesz a túrázás
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom