Close
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban

A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban

Oroszországban vasárnaptól visszaállítottak a korábban már feloldott korlátozásokat, ugyanis február óta ismét 14 ezer fölé emelkedett az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma.

A betegek számának növekedése miatt Moszkvában június 20-ig munkaszünetet rendeltek el a fővárosi infrastruktúra fenntartása szempontjából létfontosságú intézmények, valamint a hadiipari és stratégiai vállalatok kivételével.

Vasárnaptól az éttermek és a szórakozóhelyek éjjel 11 és reggel 6 között nem fogadhatnak vendégeket.

Bezártak a bevásárlóközpontok gyerekmegőrző szobái, gyorsétkezde-udvarai, csakúgy, mint a városi parkokban működő szabadidős létesítmények.

Moszkvában vasárnaptól kicsit újra nehezebbé vált az élet

A moszkvai hatóságok azt javasolták a városban működő intézményeknek és cégeknek, hogy a még nem beoltott alkalmazottjaik, valamint a 65 évnél idősebb és krónikus beteg munkatársaik közül minél többet, de legkevesebb a munkaerő 30 százalékát küldjék vissza távmunkába. Az időseket felkérték, hogy tartózkodjanak az utazástól, a város lakóit pedig arra, hogy tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, és oltassák be magukat

Közben Dél-Európa tovább nyit

Bosznia-Hercegovina egyszerűsített a külföldiek határátlépésén, de Horvátországba is nagyon egyszerű lesz beutazni a schengeni országokból. Albániába pedig ezentúl nem kérnek semmilyen koronavírussal kapcsolatos dokumentumot a turistáktól.

moszkva | orosz | járvány | oroszország | járványhelyzet

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom