Close
Öt forró AirBnb-lakás, aminek nehéz lesz visszaadni a kulcsát

Öt forró AirBnb-lakás, aminek nehéz lesz visszaadni a kulcsát

Mikor meneküljünk el a hideg idő elől, ha nem most?! Számos olyan pontot találhatunk a világban, ahol a hajnali fagyok és a sötétség okozta hétköznapi depresszió helyett energiával feltöltő napsütés uralkodik mostanság. Összegyűjtöttünk Bangkoktól Srí Lankáig öt megragadó AirBnb-lakást, ahonnan legszívesebben egy másodpercre se mozdulnánk ki.

Bali

Musa Lembongan Bali egyik legnagyobb attrakciója, egy kis sziget a dél-keleti parton, távol Dél-Bali vibráló világától. Egy finom hely, ahol csak fel kell polcolni a lábunkat a napozóágyra és élvezni a csendet, miközben az élénk kék színű tenger látványa segít elmerülni a gondolatainkban. A sziget szívében megbújó tengerparti házban king size méretű ágyakkal felszerelt hálószobában lehet pihenni, a lakosztályokhoz hatalmas medence, trópusi kertes fürdőszoba és privát móló is tartozik.

Ár: 356 623 Ft

Bangkok

Kisebb nyugalmi paradicsom az angyalok városának közepén, merthogy nem csak Los Angelest hívják így. A dús kerti zöld növényzetből kiindulva tényleg szó szerint kell érteni a paradicsomi állapotokat “Kelet Velencéjében”. A Dusit kerületben található lakás a Királyi Palota közelében helyezkedik el, bár azon se csodálkoznánk, ha maga X. Ráma, Thaiföld uralkodója foglalná le néhány éjszakára. A pazar pompájú lakás természetesen saját medencével és moziteremmel felszerelt, négy hálószoba és fürdőszoba segít ellazulni benne, a kívánságunkat pedig inas lesi.

Ár: 385 908 Ft

Sydney

Ausztrália kulturális központja a világ legélhetőbb városainak listáján az élmezőnyben tanyázik. Darlinghurst városrészben összpontosulnak a legjobb helyi fine dining éttermek, és az éjszakai élet gócpontját is arrafelé kell keresnünk. A négyszobás penthouse erkélyén üldögélve akár a frissen földelt kávébabok illatából is szippanthatunk egy nagyot, miközben a sürgő-forgó öböl életét figyeljük. Két fényűző lakosztályt és leírhatatlan hálószobai éjszakai panorámát kínál ez a belvárosi oázis, melyben a belső terek eleganciájához finoman megmunkált fafelületek és Carrera márvány járul hozzá. Ez a fantasztikus lakás tipikus példája annak, hogy ha egyszer átlépjük a küszöbét, soha többé nem akarunk visszafordulni.

Ár: 289 294 Ft

Malé

A Maldív-szigetek fővárosa a Föld egyik legsűrűbben lakott települése, de ez ne ijesszen el senkit a trópusi csodától. Az ultramodern villa hálójában ébredve pálmafák takarják csak el az Indiai-óceán látványát, amelyben nem muszáj megmártóznunk, mert a fehér homokos parton a lakás saját medencéjében is fürödhetünk. A vendégek olyan extra szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá többek között, mint a szépségszalon, az óceánra néző edzőterem, a saját stúdió, illetve beiratkozhatnak egy igazi legenda, az amerikai Jim Courier teniszóráira is.

Ár: 231 623 Ft

Weligama

Srí Lanka déli partjának gyöngyszeme nagyrészt a szörfösök kedvelt célpontja, amin a csodálatos óceánpartot látva aligha lepődünk meg. Weligama egy élettel teli kisváros (mindössze alig több mint 70 ezren lakják), úgyhogy ideális búvóhelynek tűnik. A lakás természeti adottságaira nehéz megfelelő jelzőt találni: domboldalon épült az öböl csendesebb részén, döbbenetes panorámát nyújt a kristálytiszta vizű óceánra. Hatalmas veranda, tetőtéri bár, vízalatti hangszórókkal felszerelt élménymedence, masszázsszoba… – csak néhány csalogató lehetőség.

Ár: 328 433 Ft

malé | sydney | bangkok | airbnb | bali

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram