Close
Öt forró AirBnb-lakás, aminek nehéz lesz visszaadni a kulcsát

Öt forró AirBnb-lakás, aminek nehéz lesz visszaadni a kulcsát

Mikor meneküljünk el a hideg idő elől, ha nem most?! Számos olyan pontot találhatunk a világban, ahol a hajnali fagyok és a sötétség okozta hétköznapi depresszió helyett energiával feltöltő napsütés uralkodik mostanság. Összegyűjtöttünk Bangkoktól Srí Lankáig öt megragadó AirBnb-lakást, ahonnan legszívesebben egy másodpercre se mozdulnánk ki.

Bali

Musa Lembongan Bali egyik legnagyobb attrakciója, egy kis sziget a dél-keleti parton, távol Dél-Bali vibráló világától. Egy finom hely, ahol csak fel kell polcolni a lábunkat a napozóágyra és élvezni a csendet, miközben az élénk kék színű tenger látványa segít elmerülni a gondolatainkban. A sziget szívében megbújó tengerparti házban king size méretű ágyakkal felszerelt hálószobában lehet pihenni, a lakosztályokhoz hatalmas medence, trópusi kertes fürdőszoba és privát móló is tartozik.

Ár: 356 623 Ft

Bangkok

Kisebb nyugalmi paradicsom az angyalok városának közepén, merthogy nem csak Los Angelest hívják így. A dús kerti zöld növényzetből kiindulva tényleg szó szerint kell érteni a paradicsomi állapotokat “Kelet Velencéjében”. A Dusit kerületben található lakás a Királyi Palota közelében helyezkedik el, bár azon se csodálkoznánk, ha maga X. Ráma, Thaiföld uralkodója foglalná le néhány éjszakára. A pazar pompájú lakás természetesen saját medencével és moziteremmel felszerelt, négy hálószoba és fürdőszoba segít ellazulni benne, a kívánságunkat pedig inas lesi.

Ár: 385 908 Ft

Sydney

Ausztrália kulturális központja a világ legélhetőbb városainak listáján az élmezőnyben tanyázik. Darlinghurst városrészben összpontosulnak a legjobb helyi fine dining éttermek, és az éjszakai élet gócpontját is arrafelé kell keresnünk. A négyszobás penthouse erkélyén üldögélve akár a frissen földelt kávébabok illatából is szippanthatunk egy nagyot, miközben a sürgő-forgó öböl életét figyeljük. Két fényűző lakosztályt és leírhatatlan hálószobai éjszakai panorámát kínál ez a belvárosi oázis, melyben a belső terek eleganciájához finoman megmunkált fafelületek és Carrera márvány járul hozzá. Ez a fantasztikus lakás tipikus példája annak, hogy ha egyszer átlépjük a küszöbét, soha többé nem akarunk visszafordulni.

Ár: 289 294 Ft

Malé

A Maldív-szigetek fővárosa a Föld egyik legsűrűbben lakott települése, de ez ne ijesszen el senkit a trópusi csodától. Az ultramodern villa hálójában ébredve pálmafák takarják csak el az Indiai-óceán látványát, amelyben nem muszáj megmártóznunk, mert a fehér homokos parton a lakás saját medencéjében is fürödhetünk. A vendégek olyan extra szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá többek között, mint a szépségszalon, az óceánra néző edzőterem, a saját stúdió, illetve beiratkozhatnak egy igazi legenda, az amerikai Jim Courier teniszóráira is.

Ár: 231 623 Ft

Weligama

Srí Lanka déli partjának gyöngyszeme nagyrészt a szörfösök kedvelt célpontja, amin a csodálatos óceánpartot látva aligha lepődünk meg. Weligama egy élettel teli kisváros (mindössze alig több mint 70 ezren lakják), úgyhogy ideális búvóhelynek tűnik. A lakás természeti adottságaira nehéz megfelelő jelzőt találni: domboldalon épült az öböl csendesebb részén, döbbenetes panorámát nyújt a kristálytiszta vizű óceánra. Hatalmas veranda, tetőtéri bár, vízalatti hangszórókkal felszerelt élménymedence, masszázsszoba… – csak néhány csalogató lehetőség.

Ár: 328 433 Ft

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom