Öt nagyon izgalmas májusi gasztroprogram, amire érdemes elmenni

Négy budapesti és egy badacsonyi eseményt ajánlunk a hummusztól a borokig. 

05.12. A nagy hummusz reggeli | Pingrumba

Mi lenne a világgal hummusz nélkül? Talán jobb nem is belegondolni. Azt, hogy a számtalan ország gasztronómiájában megtalálható hummusz honnan is eredeztethető pontosan, már szinte lehetetlen volna felkutatni. Ami biztos: egy tál friss, krémes csicseriborsó mindig felteszi a napra a koronát. A nyári szezon előtti utolsó Ping-reggeli egy délelőtti óda lesz a hummuszhoz, ahol megmutatják ezer arcát és néhányat a sok variációs lehetőség közül.

Bővebben

05.13. Hummus Day 2024 | Dobrumba

Habár a Dobrumbában az év 365 napján megtalálják a tökéletes alkalmat a hummusz-falatozásra, kedvenc csicseriborsókrémük ezúttal kiemelt helyet foglal el az asztalon a hummusz világnapján.

A jeles nap alkalmából egy hármas hummusz-válogatással készülnek, amit legjobb házi receptjeiket felhasználva kísérleteztek ki.

Bővebben

05.10-13. Kóstoló Napok | Tilia Badacsony

Badacsony megújult borvendéglője, a Tilia Badacsony megújult étapjának fogásait négy napon keresztül tizenöt százalék kedvezménnyel kínálja.

Miért éri ez meg nekik?

A kedvezményért cserébe vendégeik véleményét kérik a Monarchia idejét megidéző fogásaikról, hogy a visszajelzéseket megfontolva tovább finomíthassák kínálatukat.

Bővebben

05.15. Palackpróba, vendég: Bott Frigyes

A Palackpróbákon olyan borokat poharaznak, csak ott, csak most, amik a legtöbb helyen, ahol találkozhatunk velük, csupán palackkal elérhetőek.

Ha már bor, akkor beszélgetés, ha már beszélgetés, akkor beszélgessünk a borokról is – ebben szerencsére februártól kezdve alkalomról alkalomra segítségünkre vannak borász barátaik, ez alkalommal Bott Frigyessel közösen lehet poharazni!

Bővebben

05.29 Palackpróba, vendég: Halász Imre x Sütő Zsolt

A történet ugyanaz, a nyár előtti utolsó kóstoló főszereplői pedig nem mások, mmint az Abeles Présház Halász Imréje és a Strekov Pince Sütő Zsoltja!

Bővebben

(Fotók: Getty Images, illusztrációk)

hummusz | ajánló | gasztronómia | Badacsony | reggeli

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom