Öt nagyon izgalmas májusi gasztroprogram, amire érdemes elmenni

Négy budapesti és egy badacsonyi eseményt ajánlunk a hummusztól a borokig. 

05.12. A nagy hummusz reggeli | Pingrumba

Mi lenne a világgal hummusz nélkül? Talán jobb nem is belegondolni. Azt, hogy a számtalan ország gasztronómiájában megtalálható hummusz honnan is eredeztethető pontosan, már szinte lehetetlen volna felkutatni. Ami biztos: egy tál friss, krémes csicseriborsó mindig felteszi a napra a koronát. A nyári szezon előtti utolsó Ping-reggeli egy délelőtti óda lesz a hummuszhoz, ahol megmutatják ezer arcát és néhányat a sok variációs lehetőség közül.

Bővebben

05.13. Hummus Day 2024 | Dobrumba

Habár a Dobrumbában az év 365 napján megtalálják a tökéletes alkalmat a hummusz-falatozásra, kedvenc csicseriborsókrémük ezúttal kiemelt helyet foglal el az asztalon a hummusz világnapján.

A jeles nap alkalmából egy hármas hummusz-válogatással készülnek, amit legjobb házi receptjeiket felhasználva kísérleteztek ki.

Bővebben

05.10-13. Kóstoló Napok | Tilia Badacsony

Badacsony megújult borvendéglője, a Tilia Badacsony megújult étapjának fogásait négy napon keresztül tizenöt százalék kedvezménnyel kínálja.

Miért éri ez meg nekik?

A kedvezményért cserébe vendégeik véleményét kérik a Monarchia idejét megidéző fogásaikról, hogy a visszajelzéseket megfontolva tovább finomíthassák kínálatukat.

Bővebben

05.15. Palackpróba, vendég: Bott Frigyes

A Palackpróbákon olyan borokat poharaznak, csak ott, csak most, amik a legtöbb helyen, ahol találkozhatunk velük, csupán palackkal elérhetőek.

Ha már bor, akkor beszélgetés, ha már beszélgetés, akkor beszélgessünk a borokról is – ebben szerencsére februártól kezdve alkalomról alkalomra segítségünkre vannak borász barátaik, ez alkalommal Bott Frigyessel közösen lehet poharazni!

Bővebben

05.29 Palackpróba, vendég: Halász Imre x Sütő Zsolt

A történet ugyanaz, a nyár előtti utolsó kóstoló főszereplői pedig nem mások, mmint az Abeles Présház Halász Imréje és a Strekov Pince Sütő Zsoltja!

Bővebben

(Fotók: Getty Images, illusztrációk)

palackpróba | ajánló | pingrumba | kóstoló | bor

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom