Öt nagyon izgalmas májusi gasztroprogram, amire érdemes elmenni

Négy budapesti és egy badacsonyi eseményt ajánlunk a hummusztól a borokig. 

05.12. A nagy hummusz reggeli | Pingrumba

Mi lenne a világgal hummusz nélkül? Talán jobb nem is belegondolni. Azt, hogy a számtalan ország gasztronómiájában megtalálható hummusz honnan is eredeztethető pontosan, már szinte lehetetlen volna felkutatni. Ami biztos: egy tál friss, krémes csicseriborsó mindig felteszi a napra a koronát. A nyári szezon előtti utolsó Ping-reggeli egy délelőtti óda lesz a hummuszhoz, ahol megmutatják ezer arcát és néhányat a sok variációs lehetőség közül.

Bővebben

05.13. Hummus Day 2024 | Dobrumba

Habár a Dobrumbában az év 365 napján megtalálják a tökéletes alkalmat a hummusz-falatozásra, kedvenc csicseriborsókrémük ezúttal kiemelt helyet foglal el az asztalon a hummusz világnapján.

A jeles nap alkalmából egy hármas hummusz-válogatással készülnek, amit legjobb házi receptjeiket felhasználva kísérleteztek ki.

Bővebben

05.10-13. Kóstoló Napok | Tilia Badacsony

Badacsony megújult borvendéglője, a Tilia Badacsony megújult étapjának fogásait négy napon keresztül tizenöt százalék kedvezménnyel kínálja.

Miért éri ez meg nekik?

A kedvezményért cserébe vendégeik véleményét kérik a Monarchia idejét megidéző fogásaikról, hogy a visszajelzéseket megfontolva tovább finomíthassák kínálatukat.

Bővebben

05.15. Palackpróba, vendég: Bott Frigyes

A Palackpróbákon olyan borokat poharaznak, csak ott, csak most, amik a legtöbb helyen, ahol találkozhatunk velük, csupán palackkal elérhetőek.

Ha már bor, akkor beszélgetés, ha már beszélgetés, akkor beszélgessünk a borokról is – ebben szerencsére februártól kezdve alkalomról alkalomra segítségünkre vannak borász barátaik, ez alkalommal Bott Frigyessel közösen lehet poharazni!

Bővebben

05.29 Palackpróba, vendég: Halász Imre x Sütő Zsolt

A történet ugyanaz, a nyár előtti utolsó kóstoló főszereplői pedig nem mások, mmint az Abeles Présház Halász Imréje és a Strekov Pince Sütő Zsoltja!

Bővebben

(Fotók: Getty Images, illusztrációk)

palackpróba | program | bor | gasztronómia | hummusz | dobrumba

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Nagyvárosi kalandor a Volvótól
Hirdetés