Az előzetes várakozásoknak megfelelően megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, tavaly felújított balatonfüredi luxusszálloda.
A 19 .századig visszanyúló történelméről híres Anna Grand a kifinomult pihenést kereső utazók kedvelt célpontja. A szálloda elkötelezett törekvése, hogy közép-európai szinten is kiemelt turisztikai úti céllá váljon, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés is.
„Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ötcsillagos szállodaként működünk tovább. Kiemelkedően fontos mérföldkő ez számunkra, hiszen munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Ez az élmény pedig egyet jelent az eleganciával és kényelemmel” – mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.
Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti,
beleértve az elegáns báltermet – amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellness részleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta.
„Az Anna Grand Hotel neve – kínálatának bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése mellett – egyet jelent a vendéglátás magasiskolájával” – tette hozzá az igazgató.
„Akár hétvégi kiruccanást, akár családi pihenést vagy éppen rendezvények és esküvők különleges helyszínét keresik az érdeklődők, célunk, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak.”
(Fotók: Anna Grand Hotel)
hotel | anna grand | ötcsillagos | minősítés | balatonfüred
Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!