Close
Olyan luxus kutyakollekció készült, hogy elfelejtettünk pislogni

Olyan luxus kutyakollekció készült, hogy elfelejtettünk pislogni

Az Hermès Birkin-táskái most szégyenkezve bújnak a sarokba.

Az amerikai Pagerie, a világ első luxus háziállat-divatháza, idén novemberben debütált legelső kollekciójával, amelyet elnézve jogosan érezheted úgy, hogy te egy év alatt nem költöttél annyit a saját ruházkodásodra, amennyire ezek a kutyusok fel vannak ékszerezve. A legelső kollekció lookbookját a Szaharában fotózták meg, darabjai közt pedig exkluzív kutyanyakörv, hám és póráz debütált a homokos kifutón.

Mindegyik darab homokszínű, magas minőségű francia bőrből készült, valamint olyan prémium rozsdamentes acélelemekből, amelyeket yachtoknál szokás csak használni.

“Mindig annyira furcsálltam, mikor kifogástalanul öltözött emberek a kutyájuknak egy rikítópiros műanyag pórázt vesznek valamelyik olcsó kisállat-kereskedésben”

– mondja a Pagerie alapítója, Mandy Madden Kelley.

“A háziállataink minket is kifejeznek. Rájöttem, hogy hatalmas űr tátong a piacon, ami betöltésre vár háziállat és tulajdonosa között.”

A Szahara-kollekció minimalista dizájnja, gyönyörű megmunkálása és finom részletei leginkább a lovagláshoz készített, kimunkált szerszámokra és eszközökre hasonlítanak.

“A Pagerie stílusa, formái, vágásai és mintái mind-mind a kutyáink vonalait követik, így tökéletesen illenek rájuk. Az állatoknak szánt kiegészítők többsége túl sportos, maszkulin, vagy épp az állat egész testét eltakarja.

Valami sokkal érzékibbet akartam alkotni. Olyan dizájnt, amely kiemeli az állataink kecsességét és eleganciáját.”

A kollekció legolcsóbb darabja a Dórro nyakörv 380 dollárért, a középkategóriában a póráz 520 dollár, a legdrágább darab pedig a Babbi hám 720 dollárért, melyet egy nyereg inspirált, és ahhoz hasonlóan rendelkezik egy kivehető textilrésszel.

“A minőségnek ára van, de egy ilyen darabot egy életre vásárol az ember. A Pagerie dizájnja és anyagai időtlenek és időtállóak, sosem mennek ki a divatból, és nem kell sem eldobni, sem pedig lecserélni őket.”

És mi más is juthatna eszünkbe erről, mint:

(Forrás: Dezeen)

lószerszám | luxus | divat | háziállat | nyakörv

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram