Close
Olyan luxus kutyakollekció készült, hogy elfelejtettünk pislogni

Olyan luxus kutyakollekció készült, hogy elfelejtettünk pislogni

Az Hermès Birkin-táskái most szégyenkezve bújnak a sarokba.

Az amerikai Pagerie, a világ első luxus háziállat-divatháza, idén novemberben debütált legelső kollekciójával, amelyet elnézve jogosan érezheted úgy, hogy te egy év alatt nem költöttél annyit a saját ruházkodásodra, amennyire ezek a kutyusok fel vannak ékszerezve. A legelső kollekció lookbookját a Szaharában fotózták meg, darabjai közt pedig exkluzív kutyanyakörv, hám és póráz debütált a homokos kifutón.

Mindegyik darab homokszínű, magas minőségű francia bőrből készült, valamint olyan prémium rozsdamentes acélelemekből, amelyeket yachtoknál szokás csak használni.

“Mindig annyira furcsálltam, mikor kifogástalanul öltözött emberek a kutyájuknak egy rikítópiros műanyag pórázt vesznek valamelyik olcsó kisállat-kereskedésben”

– mondja a Pagerie alapítója, Mandy Madden Kelley.

“A háziállataink minket is kifejeznek. Rájöttem, hogy hatalmas űr tátong a piacon, ami betöltésre vár háziállat és tulajdonosa között.”

A Szahara-kollekció minimalista dizájnja, gyönyörű megmunkálása és finom részletei leginkább a lovagláshoz készített, kimunkált szerszámokra és eszközökre hasonlítanak.

“A Pagerie stílusa, formái, vágásai és mintái mind-mind a kutyáink vonalait követik, így tökéletesen illenek rájuk. Az állatoknak szánt kiegészítők többsége túl sportos, maszkulin, vagy épp az állat egész testét eltakarja.

Valami sokkal érzékibbet akartam alkotni. Olyan dizájnt, amely kiemeli az állataink kecsességét és eleganciáját.”

A kollekció legolcsóbb darabja a Dórro nyakörv 380 dollárért, a középkategóriában a póráz 520 dollár, a legdrágább darab pedig a Babbi hám 720 dollárért, melyet egy nyereg inspirált, és ahhoz hasonlóan rendelkezik egy kivehető textilrésszel.

“A minőségnek ára van, de egy ilyen darabot egy életre vásárol az ember. A Pagerie dizájnja és anyagai időtlenek és időtállóak, sosem mennek ki a divatból, és nem kell sem eldobni, sem pedig lecserélni őket.”

És mi más is juthatna eszünkbe erről, mint:

(Forrás: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat
Bonyolult év volt 2020, de a magyar divatélet így is pörgött
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom