Close
Aludtál már állatkertben? Ha nem, most megteheted!

Aludtál már állatkertben? Ha nem, most megteheted!

Az állatbarátok rozmárokat, tigriseket, farkasokat és pingvineket is testközelből figyelhetnek meg a belgiumi Pairi Daizában.

Képzeld csak el: reggel megszólal az ébresztő, megdörzsölöd a szemed, felülsz az ágyban és egy barna medvével találod szembe magad. Nem, nem álmodsz – mindez része a dél-belgiumi állatkert egyedülálló élménycsomagjának.

A Brugelette-ben található Pairi Daiza ugyanis saját szállodával rendelkezik.

Az állatkert területe korábban madárrezervátum volt, most azonban mintegy hétezer állatnak ad otthont, melyeket egyetlen nap alatt szinte lehetetlen végig nézni.

Éppen ezért hoztak létre egy száz szobás szállodát az állatkert szívében, ahonnan közvetlen közelről tekinthetők meg a farkasok, a rozmárok, az oroszlánfókák, a tigrisek, a pingvinek, a szarvasok és a medvék is.

A szobák ára személyenként 128 eurótól kezdődnek, és tartalmazza a két napos belépőjegyeket, a vacsorát, valamint a reggelit is.

(Forrás: TimeOut, fotók: Pairi Daiza)

belgium | szálloda | Brugelette | Pairi Daiza | állatkert

FOLYTASD EZZEL

Ezért a ritka égi jelenségért érdemes lesz kimenni az udvarra a nap közepén

Budapestet is érinti ez a 46 éjszakás, folyami szuperhajós álomutazás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram