Close
Ingyenpálinka várja az idelátogató külföldieket a ferihegyi reptéren

Ingyenpálinka várja az idelátogató külföldieket a ferihegyi reptéren

Lehet, hogy sokan nem jutnak majd a Duty Free-n tovább márciusban.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) indított egy márciusi, egész hónapos kampányt, mely során a Magyarországra látogató külföldieknek adnak kóstolót a legkarcosabb hungarikumból.

A 2023. március 31-ig tartó kampány során négy hétvégén át kóstolhatnak pálinkát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vámmentes zónáján áthaladók a Heinemann Duty Free Skycourt üzletében.

A kóstoltató pultnál négyféle ízzel ismerkedhetnek az arra járók, és amennyiben kedvet kapnak hozzá, szuvenírként vagy akár saját részre vehetnek is néhány palackkal, írja az AMC.

A kóstoltatás a következő időpontokban lesz elérhető:

· Március 3-5. 10:00-20:00

· Március 10-12. 10:00-20:00

· Március 17-19. 10:00-20:00

· Március 25-26. 10:00-20:00.

Jó hangulat lesz a Duty Free-ben, az biztos!

(Forrás: AMC.hu, fotók: Getty, AMC)

budapest | promóció | liszt ferenc nemzetközi repülőtár | pálinka

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom