Ezért a két nyárzáró eseményért érdemes lesz elnézni Budapest egyik legszebb épületébe

A  Párisi Udvar Budapest egyik legismertebb, Európában is egyedülálló épülete. A múlt század eleji pezsgő atmoszférát éleszti újjá, az ősz első hónapjában mindjárt szó szerint. 

Szeptember 1-jén a lenyűgöző elnöki lakosztály teraszán nyárzáró vacsorát tartanak, melyen el lehet búcsúztatni a nyarat és az utolsó napsugarakat. Korlátlanul választható ételek (például gazpacho pirított fenyőmaggal és bazsalikomolajjal, grillezett, filézett halak vajon pirított zöldségekkel, hideg tenger gyümölcsei, nemzetközi sonkakülönlegességek) várnak majd a város feletti asztalokon.

Az eseményen való részvétel díja 40.000 Ft/fő, mely tartalmazza az ételek és italok (így a Moet & Chandon Ice Imperial Champagne) korlátlan fogyasztását. Bővebb információ itt érhető el.

Szeptember 2-án pedig nyárzáró reggeli jön ugyanott finom falatokkal, zenével, korlátlan Moet & Chandon Ice Imperial Champagne kortyolgatással, többek között friss, helyben sütött édes és sós péksüteményekkel, gofrival, magyar termelői felvágott-és sajtválogatással, spenótos, kecskesajtos omlettel, Eggs Royallal és persze a város egyik legszebb panorámájával. Az eseményen való részvétel díja 28.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ételek és italok korlátlan fogyasztását. A rendezvény díja előre fizetendő, az esemény létszáma pedig limitált, így előzetes regisztráció szükséges. Bővebb információ itt. 

(Forrás és fotók: Párisi Udvar)

nyár | budapest | parisi passage | vacsdora | ajánló | párisi udvar

FOLYTASD EZZEL

Ezekkel az elektromos bringákkal stílusosan tekerhetsz hegyen-völgyön-városon át

Így készülnek a prémium bútorok Magyarország legnagyobb gyártójánál

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Kulisszák mögött: megnéztük hogy készülnek a prémium bútorok
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom