Ezért a két nyárzáró eseményért érdemes lesz elnézni Budapest egyik legszebb épületébe

A  Párisi Udvar Budapest egyik legismertebb, Európában is egyedülálló épülete. A múlt század eleji pezsgő atmoszférát éleszti újjá, az ősz első hónapjában mindjárt szó szerint. 

Szeptember 1-jén a lenyűgöző elnöki lakosztály teraszán nyárzáró vacsorát tartanak, melyen el lehet búcsúztatni a nyarat és az utolsó napsugarakat. Korlátlanul választható ételek (például gazpacho pirított fenyőmaggal és bazsalikomolajjal, grillezett, filézett halak vajon pirított zöldségekkel, hideg tenger gyümölcsei, nemzetközi sonkakülönlegességek) várnak majd a város feletti asztalokon.

Az eseményen való részvétel díja 40.000 Ft/fő, mely tartalmazza az ételek és italok (így a Moet & Chandon Ice Imperial Champagne) korlátlan fogyasztását. Bővebb információ itt érhető el.

Szeptember 2-án pedig nyárzáró reggeli jön ugyanott finom falatokkal, zenével, korlátlan Moet & Chandon Ice Imperial Champagne kortyolgatással, többek között friss, helyben sütött édes és sós péksüteményekkel, gofrival, magyar termelői felvágott-és sajtválogatással, spenótos, kecskesajtos omlettel, Eggs Royallal és persze a város egyik legszebb panorámájával. Az eseményen való részvétel díja 28.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ételek és italok korlátlan fogyasztását. A rendezvény díja előre fizetendő, az esemény létszáma pedig limitált, így előzetes regisztráció szükséges. Bővebb információ itt. 

(Forrás és fotók: Párisi Udvar)

párisi udvar | program | naplemente | nyár | parisi passage | vacsdora

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés