Close
Hihetetlen utazásra csábítja James Bond rajongóit egy utazási iroda

Hihetetlen utazásra csábítja James Bond rajongóit egy utazási iroda

Magánhelikopterrel a Dolomitokba vagy tengeralattjáróval Grönland körül? Van egy utazási iroda, amely számára semmi sem lehetetlen.

A Pelorus elképesztő 007-es élményt dolgozott ki a James Bond-filmek szerelmeseinek. Az egyedülálló kaland során

négy olyan küldetést kell az utasoknak végrehajtaniuk, amelyet a brit kém ihletett.

Elsőként egy 77,4 méteres szuperjachton jutnak el Grönlandra, ahol motoros szánokra pattannak, majd síelnek, hogy aztán egy tengeralattjáróval fedezzék fel a jeges vizeket,

miközben egy robbanóanyagot próbálnak meg hatástalanítani.

Ez azonban még mindig nem minden, hiszen a kalandvágyó utazóknak arra is van lehetőségük, hogy visszaszerezzenek egy ellopott szobrot Thaiföldön, egy fantasztikus autót vezessenek Skóciában vagy éppen magánhelikopterrel járják be a Dolomitokat.

Természetesen, ahogyan az egy igazi 007-es ügynökhöz illik, az utazási csomag rengeteg Martinit, finom ételeket és luxusszállásokat is tartalmaz.

A Pelorus nemcsak a James Bond filmek rajongóinak kedveskedik hihetetlen utazással, hanem a Karib-tenger kalózait és Indiana Jones-t is megidézik más, tematikus utazásuk során.

(Forrás: Uncrate, fotók: Pelorus)

007 | élmény | James Bond | utazás | pelorus

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom