A pop-up bár és étterem októberig minden nap nyitva tart.
Olaszországban virágzik a sörgyártás, azonban sokak számára még mindig a Peroni az első márka, ami az eszébe jut. Ezt a népszerűséget meglovagolva nyitotta meg pop-up éttermét és bárját a Peroni Nastro Azzurro Rómában.
A House of Peroni az autentikus olasz ételeket, italokat és az itáliai kultúrát ünnepli abban a városban, ahonnan a márka hódító útjára indult 1963-ban.
A Palazzo Dama szállodában kialakított vendéglátóhely egészen október végéig várja majd a vendégeket.
Francesca Bandelli, a Peroni marketing- és innovációs igazgatója szerint az étterem több mint egy márkaélmény, hiszen az olasz stílust jeleníti meg. Simone Caporale pedig három söralapú koktélt is megálmodott a különleges bár számára. A Peroni Nastro Azzurro Spritzettinót, a Peroni Nastro Azzurro Negronit és a Peroni Nastro Azzurro Passionét azok is szeretni fogják, akik kevésbé rajonganak a sörökért.
(Forrás: Food&Wine, fotók: Peroni Nastro Azzurro)
róma | pop-up étterem | peroni | olaszország | bárVilágvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni
Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!