Olaszország legismertebb sörmárkája saját bárt és éttermet nyitott Rómában

A pop-up bár és étterem októberig minden nap nyitva tart.

Olaszországban virágzik a sörgyártás, azonban sokak számára még mindig a Peroni az első márka, ami az eszébe jut. Ezt a népszerűséget meglovagolva nyitotta meg pop-up éttermét és bárját a Peroni Nastro Azzurro Rómában.

A House of Peroni az autentikus olasz ételeket, italokat és az itáliai kultúrát ünnepli abban a városban, ahonnan a márka hódító útjára indult 1963-ban.

A Palazzo Dama szállodában kialakított vendéglátóhely egészen október végéig várja majd a vendégeket.

Francesca Bandelli, a Peroni marketing- és innovációs igazgatója szerint az étterem több mint egy márkaélmény, hiszen az olasz stílust jeleníti meg. Simone Caporale pedig három söralapú koktélt is megálmodott a különleges bár számára. A Peroni Nastro Azzurro Spritzettinót, a Peroni Nastro Azzurro Negronit és a Peroni Nastro Azzurro Passionét azok is szeretni fogják, akik kevésbé rajonganak a sörökért.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Peroni Nastro Azzurro)

bár | étterem | sör | peroni | olaszország | pop-up étterem

FOLYTASD EZZEL

Mikrobiom és wellbeing, avagy ez lehet az új szupererőd

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Mikrobiom és wellbeing, avagy ez lehet az új szupererőd
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom