Close
Olaszország legismertebb sörmárkája saját bárt és éttermet nyitott Rómában

Olaszország legismertebb sörmárkája saját bárt és éttermet nyitott Rómában

A pop-up bár és étterem októberig minden nap nyitva tart.

Olaszországban virágzik a sörgyártás, azonban sokak számára még mindig a Peroni az első márka, ami az eszébe jut. Ezt a népszerűséget meglovagolva nyitotta meg pop-up éttermét és bárját a Peroni Nastro Azzurro Rómában.

A House of Peroni az autentikus olasz ételeket, italokat és az itáliai kultúrát ünnepli abban a városban, ahonnan a márka hódító útjára indult 1963-ban.

A Palazzo Dama szállodában kialakított vendéglátóhely egészen október végéig várja majd a vendégeket.

Francesca Bandelli, a Peroni marketing- és innovációs igazgatója szerint az étterem több mint egy márkaélmény, hiszen az olasz stílust jeleníti meg. Simone Caporale pedig három söralapú koktélt is megálmodott a különleges bár számára. A Peroni Nastro Azzurro Spritzettinót, a Peroni Nastro Azzurro Negronit és a Peroni Nastro Azzurro Passionét azok is szeretni fogják, akik kevésbé rajonganak a sörökért.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Peroni Nastro Azzurro)

róma | pop-up étterem | peroni | olaszország | bár

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram