Close
Augusztus 15-én egy egész estet kap a pezsgő Budapesten

Augusztus 15-én egy egész estet kap a pezsgő Budapesten

Lassan vége a nyárnak, úgyhogy nem árt kinyitni még néhány palackot.

Hasonlóan gondolkodnak a Kertész utcai Laurel Budapestben, ahol augusztus 15-én megadják a módját, és néhány, általuk nagyra tartott pezsgővel rendeznek Pezsgőestet. Az étteremről annyit érdemes tudni, hogy a lokalitásra, vagyis a helyi alapanyagok használatára, illetve a borokkal egybeszőtt harmóniára épül. Laza elegancia, természethű ételek jellemzik.

Ami pedig a jövő hét csütörtöki kínálatot illeti, máris mutatjuk az étel- és italsort:

  • Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészet – Furmint Brut Natur
    Fésűkagyló | Szalonna | Nyári alma
  • Antech – Cuvée Expression Brut 2017
    Harcsa chevice (ám ezúttal perui stílusban)
  • Codorniu – Seleccion Raventos Brut
    Sózott makréla | Cékla | Calamansi
  • Maison Louis de Grenelle – Grande Cuvée Brut
    Füstölt pisztráng | Paradicsom | Barack
  • Taittinger Brut Reserve
    “Balatonfenyvesi” Marhatatár | Ananász | Kimchi

A részvételi díj 16 500 forint, asztalfoglalásért errefelé érdemes érdeklődni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom