Close
Augusztus 15-én egy egész estet kap a pezsgő Budapesten

Augusztus 15-én egy egész estet kap a pezsgő Budapesten

Lassan vége a nyárnak, úgyhogy nem árt kinyitni még néhány palackot.

Hasonlóan gondolkodnak a Kertész utcai Laurel Budapestben, ahol augusztus 15-én megadják a módját, és néhány, általuk nagyra tartott pezsgővel rendeznek Pezsgőestet. Az étteremről annyit érdemes tudni, hogy a lokalitásra, vagyis a helyi alapanyagok használatára, illetve a borokkal egybeszőtt harmóniára épül. Laza elegancia, természethű ételek jellemzik.

Ami pedig a jövő hét csütörtöki kínálatot illeti, máris mutatjuk az étel- és italsort:

  • Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészet – Furmint Brut Natur
    Fésűkagyló | Szalonna | Nyári alma
  • Antech – Cuvée Expression Brut 2017
    Harcsa chevice (ám ezúttal perui stílusban)
  • Codorniu – Seleccion Raventos Brut
    Sózott makréla | Cékla | Calamansi
  • Maison Louis de Grenelle – Grande Cuvée Brut
    Füstölt pisztráng | Paradicsom | Barack
  • Taittinger Brut Reserve
    “Balatonfenyvesi” Marhatatár | Ananász | Kimchi

A részvételi díj 16 500 forint, asztalfoglalásért errefelé érdemes érdeklődni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

gasztro | vacsora | laurel budapest | pezsgő | bor

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram