Close
Pezsgős villásreggeli fesztiválra hívnak egy gyönyörű kertbe

Pezsgős villásreggeli fesztiválra hívnak egy gyönyörű kertbe

Igazi őszi hangulatú piknik lesz.

Első alkalommal rendez Buborék Brunchot a Törley Pezsgőmanufaktúra. Szeptember 20-án a Törley legjobb pezsgői és Budapest legjobb reggelijei találkoznak a 22. kerületben található Anna utcai manufaktúra szépséges kertjében, ahol a KicsiZso Reggeliző Kávézó, az Isetta Coffee Bar, a Kuglóf, az Activé FiberShake, a Mokka Cukka és a Cinnamon készít fenséges falatokat.

Mivel specialty kávé nélkül nincs igazi brunch, ezért Nagy Krisztián Bruce magyar barista bajnok értő kezei közül kerülnek majd ki a OnePacket Coffee Brazil/India keverék kávéi, melyek tökéletesen harmonizálnak a pezsgős reggelikkel.

A szervezők szerint mindenki vihet magával pokrócot, és rossz idő esetén sem kell aggódni, mert akkor az épület hatalmas árkádjai nyújtanak menedéket. A jegy ezer forintba kerül, ebben benne van egy pezsgőspohár, egy welcome pezsgő és a Törley Látogatóközpontba szóló belépés is.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pixabay)

 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom