Close
Az ember, akinek a férfiak és a nők is egy életre hálásak lehetnek

Az ember, akinek a férfiak és a nők is egy életre hálásak lehetnek

A világ egyik leghíresebb franciája megreformálta a férfidivatot, és a maradiság félredobásával elegánsabbá, testhezállóbbá tette a nőit, miközben végig megőrizte függetlenségét. Ő Pierre Cardin. 

Egyes húzásaival (például kézi helyett gépi varrást alkalmazva olcsóbbá tette a termékeit) kivívta a szakma haragját, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a hatvanas-hetvenes évek lázadó korszakának egyik kulcsfigurája volt. Stílusára sokféle jellemzőt aggattak: hol sajátosan elegánsnak, hol bohókásnak tartották, néha pedig az egészen egyszerűtől a merészig húzódott a skálája. Az viszont biztos, hogy az uniszex divat kitalálója megkerülhetetlen alakja a divattörténelemnek.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom