Close
Az ember, akinek a férfiak és a nők is egy életre hálásak lehetnek

Az ember, akinek a férfiak és a nők is egy életre hálásak lehetnek

A világ egyik leghíresebb franciája megreformálta a férfidivatot, és a maradiság félredobásával elegánsabbá, testhezállóbbá tette a nőit, miközben végig megőrizte függetlenségét. Ő Pierre Cardin. 

Egyes húzásaival (például kézi helyett gépi varrást alkalmazva olcsóbbá tette a termékeit) kivívta a szakma haragját, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a hatvanas-hetvenes évek lázadó korszakának egyik kulcsfigurája volt. Stílusára sokféle jellemzőt aggattak: hol sajátosan elegánsnak, hol bohókásnak tartották, néha pedig az egészen egyszerűtől a merészig húzódott a skálája. Az viszont biztos, hogy az uniszex divat kitalálója megkerülhetetlen alakja a divattörténelemnek.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom