Pizza- és sajtkóstolókat keres egy egyetem

„Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha életedben nem kell dolgoznod” - tartja a mondás és ebben tényleg lehet valami. Különösen akkor, ha a Wisconsin-Madison Egyetem Tejipari Kutatóközpontjáról van szó, ahová most sajtkóstolókat keresnek.

Olyan terméktesztelőket keres az egyetem, akinek az egyik legfontosabb feladatuk a sajt- és a pizzakóstolás lesz. Hetente legfeljebb huszonnégy sajtmintát és tizenkét különböző pizzát kell megízlelniük, de más fogások is a tesztelők elé kerülhetnek.

A kóstolókon való részvétel általában három órás lesz és heti három alkalmon kell jelen lenni.

Mindezért óránként tizenöt dolláros fizetés jár majd, ami azt jelenti, hogy hetente akár százharmincöt dollárt, vagyis közel ötvenezer forintot is zsebre tehetnek a tesztelők csak a sajtok és pizzák kóstolásért.

Az álláshirdetés szerint az érzékszervi vizsgálat során a kóstolásban részt vevőknek jellemezniük kell az általuk megízlelt ételeket azok megjelenése, állaga, aromája és íze szerint. Ehhez speciális skálákat kell használniuk, amelyeket az egyetemen,

a betanítás ideje alatt sajátíthatnak el.

A pizzák esetében tizenöt-húsz tulajdonságot kell értékelniük, beleértve a fogás megjelenését, az ízvilágát és azt is, hogy miként nyúlik a sajt a pizza tetején minden egyes falatnál.

Az érdeklődés hatalmas a kóstolópozíciók iránt. Az öt helyre több mint százharmincan adták le a jelentkezésüket.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

sajtkóstoló | sajt | álláshirdetés | kóstoló | pizza

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom