Pizza- és sajtkóstolókat keres egy egyetem

„Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha életedben nem kell dolgoznod” - tartja a mondás és ebben tényleg lehet valami. Különösen akkor, ha a Wisconsin-Madison Egyetem Tejipari Kutatóközpontjáról van szó, ahová most sajtkóstolókat keresnek.

Olyan terméktesztelőket keres az egyetem, akinek az egyik legfontosabb feladatuk a sajt- és a pizzakóstolás lesz. Hetente legfeljebb huszonnégy sajtmintát és tizenkét különböző pizzát kell megízlelniük, de más fogások is a tesztelők elé kerülhetnek.

A kóstolókon való részvétel általában három órás lesz és heti három alkalmon kell jelen lenni.

Mindezért óránként tizenöt dolláros fizetés jár majd, ami azt jelenti, hogy hetente akár százharmincöt dollárt, vagyis közel ötvenezer forintot is zsebre tehetnek a tesztelők csak a sajtok és pizzák kóstolásért.

Az álláshirdetés szerint az érzékszervi vizsgálat során a kóstolásban részt vevőknek jellemezniük kell az általuk megízlelt ételeket azok megjelenése, állaga, aromája és íze szerint. Ehhez speciális skálákat kell használniuk, amelyeket az egyetemen,

a betanítás ideje alatt sajátíthatnak el.

A pizzák esetében tizenöt-húsz tulajdonságot kell értékelniük, beleértve a fogás megjelenését, az ízvilágát és azt is, hogy miként nyúlik a sajt a pizza tetején minden egyes falatnál.

Az érdeklődés hatalmas a kóstolópozíciók iránt. Az öt helyre több mint százharmincan adták le a jelentkezésüket.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

sajtkóstoló | pizza | álláshirdetés | kóstoló | tesztelő | sajt

FOLYTASD EZZEL

Ezekkel az elektromos bringákkal stílusosan tekerhetsz hegyen-völgyön-városon át

Így készülnek a prémium bútorok Magyarország legnagyobb gyártójánál

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Kulisszák mögött: megnéztük hogy készülnek a prémium bútorok
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom