Pizza- és sajtkóstolókat keres egy egyetem

„Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha életedben nem kell dolgoznod” - tartja a mondás és ebben tényleg lehet valami. Különösen akkor, ha a Wisconsin-Madison Egyetem Tejipari Kutatóközpontjáról van szó, ahová most sajtkóstolókat keresnek.

Olyan terméktesztelőket keres az egyetem, akinek az egyik legfontosabb feladatuk a sajt- és a pizzakóstolás lesz. Hetente legfeljebb huszonnégy sajtmintát és tizenkét különböző pizzát kell megízlelniük, de más fogások is a tesztelők elé kerülhetnek.

A kóstolókon való részvétel általában három órás lesz és heti három alkalmon kell jelen lenni.

Mindezért óránként tizenöt dolláros fizetés jár majd, ami azt jelenti, hogy hetente akár százharmincöt dollárt, vagyis közel ötvenezer forintot is zsebre tehetnek a tesztelők csak a sajtok és pizzák kóstolásért.

Az álláshirdetés szerint az érzékszervi vizsgálat során a kóstolásban részt vevőknek jellemezniük kell az általuk megízlelt ételeket azok megjelenése, állaga, aromája és íze szerint. Ehhez speciális skálákat kell használniuk, amelyeket az egyetemen,

a betanítás ideje alatt sajátíthatnak el.

A pizzák esetében tizenöt-húsz tulajdonságot kell értékelniük, beleértve a fogás megjelenését, az ízvilágát és azt is, hogy miként nyúlik a sajt a pizza tetején minden egyes falatnál.

Az érdeklődés hatalmas a kóstolópozíciók iránt. Az öt helyre több mint százharmincan adták le a jelentkezésüket.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

sajt | kóstoló | pizza | sajtkóstoló | álláshirdetés | tesztelő

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa