Aki ismeri a munkásságát, talán nem lepődött meg az eredményen.
Szokás szerint az olaszországi Parma városában rendezték meg a pizza-világbajnokságot, melyen negyven országból összesen nyolcszáz versenyző, köztük huszonkét magyar „állt kemencéhez”.
Szabadfi Szabolcs, azaz, Szabi, a pék ötödször vett részt a vébén, melyen több kategóriában hirdettek győztest.
Szabi négy kategóriában indult, a Facebookon olvasható posztja szerint ismét sikerült megnyernie a legjobb magyarnak járó díjat, immáron negyedszer. Gluténmentes kategóriában kilencedik, római stílusú pizzában huszonkilencedik lett, Krisztián és Benji kollégáival a classica és a gourmet kategóriákban pedig az első egyharmadban végeztek.
(Forrás: Szabi, a pék Facebook-oldala, fotó: Getty Images)
a pék | szabadfi szabolcs | világbajnokság | pizza | párma | szabi
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!