Close
Ezzel az egyszerű trükkel a te poggyászod fog elsőként megérkezni a reptéren

Ezzel az egyszerű trükkel a te poggyászod fog elsőként megérkezni a reptéren

Ha nem szeretsz huszonpercekig malmozni, hanem szeretnéd, ha a tiéd lenne az első kigördülő poggyász, itt a tuti módszer.

Biztos nem vagyunk egyedül azzal, hogy gyakran a poggyászkiadás hosszú várakozási ideje miatt nem adunk fel bőröndöt a gépre, hanem kézipoggyásszal megyünk (még akkor is, ha mondjuk az adott repjegy tartalmaz egy feladandó csomagot). Ha te is voltál már így és szeretnéd magad bebiztosítani, hogy a te csomagod érkezzen először a szalagon, van két tuti módja.

Az egyik, ha a check-innél megkéred a földi személyzetet, hogy a becsekkolandó bőröndödre tegyék rá a fragile/törékeny matricát.

Az ilyen jelzéssel ellátott csomagokat ugyanis általában később teszik fel a gépre és előbb szedik ki a célállomáson. Szintén a módszer előnye, hogy szinte biztosan kíméletesebben fognak bánni a csomagoddal a reptéri alkalmazottak.

A másik csel az, ha te vagy az utolsó a becsekkolásnál.

Mivel a repülőgépeket a csomagok érkezésének sorrendjében pakolják tele, így a te poggyászod lehet az utolsó, amit betesznek – és az első, amit kivesznek. És ha még ehhez hozzáraksz egy törékeny-matricát? Hát, akkor szinte teljesen garantált a siker!

Úgyhogy ha szeretnél először a poggyászodhoz jutni, akkor az aranyszabály a törékenység és az, hogy valóban sokszor az utolsókból lesznek az elsők!

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Unsplash)

utazás | trükk | repülés | poggyász | poggyászkiadás

FOLYTASD EZZEL

Magyarországról is látni lehetett a sarki fényt!

Erre a boldog listára került fel Budapest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom