Close
Ezzel az egyszerű trükkel a te poggyászod fog elsőként megérkezni a reptéren

Ezzel az egyszerű trükkel a te poggyászod fog elsőként megérkezni a reptéren

Ha nem szeretsz huszonpercekig malmozni, hanem szeretnéd, ha a tiéd lenne az első kigördülő poggyász, itt a tuti módszer.

Biztos nem vagyunk egyedül azzal, hogy gyakran a poggyászkiadás hosszú várakozási ideje miatt nem adunk fel bőröndöt a gépre, hanem kézipoggyásszal megyünk (még akkor is, ha mondjuk az adott repjegy tartalmaz egy feladandó csomagot). Ha te is voltál már így és szeretnéd magad bebiztosítani, hogy a te csomagod érkezzen először a szalagon, van két tuti módja.

Az egyik, ha a check-innél megkéred a földi személyzetet, hogy a becsekkolandó bőröndödre tegyék rá a fragile/törékeny matricát.

Az ilyen jelzéssel ellátott csomagokat ugyanis általában később teszik fel a gépre és előbb szedik ki a célállomáson. Szintén a módszer előnye, hogy szinte biztosan kíméletesebben fognak bánni a csomagoddal a reptéri alkalmazottak.

A másik csel az, ha te vagy az utolsó a becsekkolásnál.

Mivel a repülőgépeket a csomagok érkezésének sorrendjében pakolják tele, így a te poggyászod lehet az utolsó, amit betesznek – és az első, amit kivesznek. És ha még ehhez hozzáraksz egy törékeny-matricát? Hát, akkor szinte teljesen garantált a siker!

Úgyhogy ha szeretnél először a poggyászodhoz jutni, akkor az aranyszabály a törékenység és az, hogy valóban sokszor az utolsókból lesznek az elsők!

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Unsplash)

poggyászkiadás | bőrönd | utazás | poggyász | repülés

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Elképesztő mennyiségű magyarországi utasra számít a Wizz Air

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom