Close
Használt Porsche biztos kézből – Porsche Approved

Használt Porsche biztos kézből – Porsche Approved

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

Nem véletlen, hogy az ikonikus Porsche-modellek értéktartása is kiemelkedő. Persze csak egy feltétellel: a tökéletes műszaki állapot elengedhetetlen, ennek alapfeltétele pedig az előírt karbantartások megfelelő elvégzése. Ha ez teljesül, akkor mindig számíthatunk a Porschére, amely a lenyűgöző tulajdonságai mellett a szüntelen kitartásával is magával ragad. Ezt, és a birtoklás teljes nyugalmát adja meg a Porsche Approved.

A Porsche varázsa nem csupán az érzelmes menetteljesítményekről szól, hanem arról is, hogy minden mindig a lehető legjobban történik.

A Porsche Approved garancia éppen erről szól: segítségével már az első naptól kezdve felhőtlenül élvezhetjük az autó vezetését.

A Porsche Approved az újautó-garancia utáni időszakra is bővített, hosszabbított garanciát nyújt. A Porsche-modellek 15 éves koráig vagy 200 ezer kilométeres futásteljesítményéig érvényesíthető garancia minden alkatrész meghibásodását fedezi 12, 24 vagy 36 hónapos időtartamra. Sőt, a hozzá járó Porsche Assistance szolgáltatás nemcsak a váratlan javítási költségektől mentesítenek, hanem első kézből kapunk segítséget, ha valami történik út közben.

A Porsche szakértő személyzete által gyári alkatrészekkel végzett javítások biztosítják az autó hosszú, megbízható működését. A Porsche Approved pontosan ezt kínálja: a fedezett időszakon belül önrész nélkül, kilométerfutástól függetlenül gyári megoldásokkal biztosítja az autó javítását. Ehhez alapfeltétel az előírt karbantartások elvégzése és természetesen a kopóalkatrészekre ez a garancia sem vonatkozik. Viszonteladás esetén pedig a Porsche Approved növeli az autó értékét, hiszen a garancia is továbbadható a következő vásárló vagy a Porsche Centrum számára.

A Porsche Approved használtautó-programja teljes nyugalmat kínál. A tizenöt évnél fiatalabb használt modellek csak akkor kapják meg a Porsche jóváhagyását, ha megfelelnek a 111 pontos ellenőrzésnek, dokumentált előélettel és megfelelő karbantartási történettel rendelkeznek, kizárólag eredeti Porsche alkatrészeket tartalmaznak, és persze megkapják a Porsche Centrum szerviztechnikusainak is a jóváhagyását. Ez már önmagában kiemelkedő megbízhatóságot és értéktartást biztosít, de természetesen ezekre az autókra is legalább 12 hónap Porsche Approved garancia és Porsche Assistance szolgáltatás vonatkozik, ami igény szerint akár tovább is bővíthető. Ez pedig nemcsak a váratlan javítási számláktól mentesít, de egyben a kimagasló értéktartást is biztosítja.

A cikk elkészítésében partnerünk volt a Porsche Centrum Budapest.

porsche | használt autó | porsche approved | garancia

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram