Close
Mert végül is minden nő vágyik egy Cahier táskára

Mert végül is minden nő vágyik egy Cahier táskára

Miuccia Prada nem csak a kifutón ajándékozott meg minket néhány emlékezetes momentummal, hanem a mozivásznon is feltűnt egy-egy figyelemre méltó próbálkozással. A milliárdos olasz üzletasszony márkája most egy Oscar-díjas színésszel együttműködve újra színre lép. 

Még 2005-ben a nagynevű Ridley Scottot kérte fel, hogy készítsen reklámfilmet a márka első parfümjéhez, és talán ez volt az a pillanat, amely lényegében új műfajt teremtett. Később olyan filmes kiválóságok segítettek a vásznon a Prada útkeresésében, mint Wes Anderson, David O. Russell és Roman Coppola.

A Prada nagy igazolása ezúttal az Oscar-díjas J. K. Simmons, aki egy titokzatos férfiként megjelenő központi karaktert alakít a Ryan Hope által rendezett The Delivery Man című kisfilmekben.

A Prada-dobozokat kézbesítő férfi mellett valamennyi klipben feltűnik egy-egy női szereplő is: Pom Klementieff, Sasha Lane és Bahia Gold alakítja a három határozott személyiséget, akik lehet, hogy néhány dologban különböznek, de ami közös bennük, hogy a márka legújabb kollekciójának darabjait viselik, és kétségbeesetten vágynak egy Cahier táskára.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: theimpression.com)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom