Close
Mert végül is minden nő vágyik egy Cahier táskára

Mert végül is minden nő vágyik egy Cahier táskára

Miuccia Prada nem csak a kifutón ajándékozott meg minket néhány emlékezetes momentummal, hanem a mozivásznon is feltűnt egy-egy figyelemre méltó próbálkozással. A milliárdos olasz üzletasszony márkája most egy Oscar-díjas színésszel együttműködve újra színre lép. 

Még 2005-ben a nagynevű Ridley Scottot kérte fel, hogy készítsen reklámfilmet a márka első parfümjéhez, és talán ez volt az a pillanat, amely lényegében új műfajt teremtett. Később olyan filmes kiválóságok segítettek a vásznon a Prada útkeresésében, mint Wes Anderson, David O. Russell és Roman Coppola.

A Prada nagy igazolása ezúttal az Oscar-díjas J. K. Simmons, aki egy titokzatos férfiként megjelenő központi karaktert alakít a Ryan Hope által rendezett The Delivery Man című kisfilmekben.

A Prada-dobozokat kézbesítő férfi mellett valamennyi klipben feltűnik egy-egy női szereplő is: Pom Klementieff, Sasha Lane és Bahia Gold alakítja a három határozott személyiséget, akik lehet, hogy néhány dologban különböznek, de ami közös bennük, hogy a márka legújabb kollekciójának darabjait viselik, és kétségbeesetten vágynak egy Cahier táskára.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: theimpression.com)

reklám | The Delivery Man | J.K. Simmons | video | őszi-téli kollekció

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram