Profi magánklinikai szolgáltatások, akár nyaralás alatt is

Ha porszem kerül a gépezetbe, és váratlan egészségügyi problémával kell szembenéznünk, érthető, ha a legjobb szolgáltatásban szeretnénk részesülni, amit csak egy minden ízében professzionális magánklinika tud nyújtani. Azonban az ilyen egészségügyi létesítményekbe nagyon nehéz minden előzetes biztosítás nélkül időpontot foglalni – gyakran várakozni kell, ami, ha a probléma kezelése nem tűr halasztást, bizony kivitelezhetetlen a beteg részéről. Arról nem is beszélve, hogy egészségügyi biztosítás nélkül a kezelés költsége – legyen szó bármilyen jellegű szolgáltatásról is – akár csillagászati összegekkel is vetekedhet.

Utazás során (is) felbecsülhetetlen a magánklinikák nyújtotta biztonság

Bár az utazások, nyaralás során számtalan emlékezetes pillanatot élhetünk meg, sosem szabad elfeledkeznünk az egészségmegőrzés fontosságáról. Mihez kezdünk, ha váratlanul történik valami -   baleset vagy hirtelen rosszullét? A Generali Egészségbiztosító CliniCare csomagjával minden utazás során nyugodtabban fedezhetjük fel a világ csodáit.

Ne álltassuk magunkat: nem vagyunk minden ellen védve

Balesetek, sérülések bármikor előfordulhatnak, még egy álomszép nyaralás során is. Ezen a ponton kulcsfontosságú a gyors és hatékony segítségnyújtás. A CliniCare magán egészségbiztosítással a legjobb magánklinikák szakértői állnak a rendelkezésünkre, hogy azonnali segítséget kapjunk a legkritikusabb helyzetekben is.

Onkológiai segítség: gyors, hatékony támogatás a legnehezebb időszakban

Rosszindulatú daganatos megbetegedés diagnosztizálása garantáltan hatalmas sokk, tartózkodjunk bármelyik pontját is a világnak. A CliniCare egészségbiztosítás Onkológiai segítség csomagja lehetőséget kínál arra, hogy a diagnózis után azonnal az adott magánklinika szakorvosaival konzultálhassanak a betegek. A profi szakemberek nemcsak a megfelelő kezelési terv kidolgozásában segítenek, hanem az egész gyógyulási folyamat során mellettünk állnak.

Mit takar a Műtéti segítség?

Akár egy utazás során ért minket baleset, akár egyéb okból van szükség műtétre, a CliniCare Műtéti segítség csomagja garantálja, hogy a legkiválóbb intézmények sebészei vegyék kezükbe az esetet. A gyors ellátás mellett, a magánklinika személyre szabott rehabilitációs tervet is biztosít a gyorsabb felépülés érdekében.

 

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom