Close
Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Olyan tavaszi-nyári kollekcióval jött ki a Proper Cloth, melynek darabjai egyszerre idomulnak a forró napokhoz és a hűvösebb estékhez.

A New York-i bázisú Proper Cloth történetéről röviden annyit, hogy a cég már rögtön a 2008-as megalapításakor sem bonyolította a divatkérdést: egyedi darabokkal akarta megkönnyíteni a férfiak életét.

A küldetés nehezen ért révbe. A PC első két évében, nagyjából a világválság csúcspontján még sok hibát elkövetve ragaszkodott az elveihez, de aztán az ügyfelek, valamint különböző szakértők tanácsait meghallgatva új technológiák felé tendált.

A legmodernebb és a hagyományos módszerek keverésével, Európától Ázsiáig a legjobb minőségű szövetek felhasználásával, napjainkra a vezető ruházati márkák közé emelkedett.

A Proper Cloth 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park ihlette, természetesen az ingeket, nadrágokat, öltönyöket és az egyéb kiegészítőket bemutató fotózás is a legendás helyszínen zajlott.

A szélsőséges sivatagi időjáráshoz idomulva az esetenként forró napokon viselhető könnyedebb, lélegző ingektől a hűvösebb éjszakákra szükséges zakókig széles skálán válogathatunk a ruhadarabok között.

Ugyanúgy megtaláljuk a társasági eseményre, netán tárgyalásra passzoló, elhalványult színekkel kombinált elegáns öltönyt, mint a stílusosan laza, Thomas Magnum Ferrarijába klappoló Aloha-mintás inget.

A prémium minőségű olasz gyapjúból készült kollekció egyes darabjainak tervezésébe mi magunk is beleszólhatunk, ha úgy érezzük, egyik sem igazán megfelelő a személyiségünknek.

A PC az általunk megálmodott dizájnú inget is legyártja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: propercloth.com)

öltöny | zakó | kalifornia | sivatag | divat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram