Close
Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Olyan tavaszi-nyári kollekcióval jött ki a Proper Cloth, melynek darabjai egyszerre idomulnak a forró napokhoz és a hűvösebb estékhez.

A New York-i bázisú Proper Cloth történetéről röviden annyit, hogy a cég már rögtön a 2008-as megalapításakor sem bonyolította a divatkérdést: egyedi darabokkal akarta megkönnyíteni a férfiak életét.

A küldetés nehezen ért révbe. A PC első két évében, nagyjából a világválság csúcspontján még sok hibát elkövetve ragaszkodott az elveihez, de aztán az ügyfelek, valamint különböző szakértők tanácsait meghallgatva új technológiák felé tendált.

A legmodernebb és a hagyományos módszerek keverésével, Európától Ázsiáig a legjobb minőségű szövetek felhasználásával, napjainkra a vezető ruházati márkák közé emelkedett.

A Proper Cloth 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park ihlette, természetesen az ingeket, nadrágokat, öltönyöket és az egyéb kiegészítőket bemutató fotózás is a legendás helyszínen zajlott.

A szélsőséges sivatagi időjáráshoz idomulva az esetenként forró napokon viselhető könnyedebb, lélegző ingektől a hűvösebb éjszakákra szükséges zakókig széles skálán válogathatunk a ruhadarabok között.

Ugyanúgy megtaláljuk a társasági eseményre, netán tárgyalásra passzoló, elhalványult színekkel kombinált elegáns öltönyt, mint a stílusosan laza, Thomas Magnum Ferrarijába klappoló Aloha-mintás inget.

A prémium minőségű olasz gyapjúból készült kollekció egyes darabjainak tervezésébe mi magunk is beleszólhatunk, ha úgy érezzük, egyik sem igazán megfelelő a személyiségünknek.

A PC az általunk megálmodott dizájnú inget is legyártja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: propercloth.com)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom