Close
Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Olyan tavaszi-nyári kollekcióval jött ki a Proper Cloth, melynek darabjai egyszerre idomulnak a forró napokhoz és a hűvösebb estékhez.

A New York-i bázisú Proper Cloth történetéről röviden annyit, hogy a cég már rögtön a 2008-as megalapításakor sem bonyolította a divatkérdést: egyedi darabokkal akarta megkönnyíteni a férfiak életét.

A küldetés nehezen ért révbe. A PC első két évében, nagyjából a világválság csúcspontján még sok hibát elkövetve ragaszkodott az elveihez, de aztán az ügyfelek, valamint különböző szakértők tanácsait meghallgatva új technológiák felé tendált.

A legmodernebb és a hagyományos módszerek keverésével, Európától Ázsiáig a legjobb minőségű szövetek felhasználásával, napjainkra a vezető ruházati márkák közé emelkedett.

A Proper Cloth 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park ihlette, természetesen az ingeket, nadrágokat, öltönyöket és az egyéb kiegészítőket bemutató fotózás is a legendás helyszínen zajlott.

A szélsőséges sivatagi időjáráshoz idomulva az esetenként forró napokon viselhető könnyedebb, lélegző ingektől a hűvösebb éjszakákra szükséges zakókig széles skálán válogathatunk a ruhadarabok között.

Ugyanúgy megtaláljuk a társasági eseményre, netán tárgyalásra passzoló, elhalványult színekkel kombinált elegáns öltönyt, mint a stílusosan laza, Thomas Magnum Ferrarijába klappoló Aloha-mintás inget.

A prémium minőségű olasz gyapjúból készült kollekció egyes darabjainak tervezésébe mi magunk is beleszólhatunk, ha úgy érezzük, egyik sem igazán megfelelő a személyiségünknek.

A PC az általunk megálmodott dizájnú inget is legyártja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: propercloth.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom