Close
Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Csakis a Proper Cloth új összeállításában vállalnánk be a sivatagot

Olyan tavaszi-nyári kollekcióval jött ki a Proper Cloth, melynek darabjai egyszerre idomulnak a forró napokhoz és a hűvösebb estékhez.

A New York-i bázisú Proper Cloth történetéről röviden annyit, hogy a cég már rögtön a 2008-as megalapításakor sem bonyolította a divatkérdést: egyedi darabokkal akarta megkönnyíteni a férfiak életét.

A küldetés nehezen ért révbe. A PC első két évében, nagyjából a világválság csúcspontján még sok hibát elkövetve ragaszkodott az elveihez, de aztán az ügyfelek, valamint különböző szakértők tanácsait meghallgatva új technológiák felé tendált.

A legmodernebb és a hagyományos módszerek keverésével, Európától Ázsiáig a legjobb minőségű szövetek felhasználásával, napjainkra a vezető ruházati márkák közé emelkedett.

A Proper Cloth 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park ihlette, természetesen az ingeket, nadrágokat, öltönyöket és az egyéb kiegészítőket bemutató fotózás is a legendás helyszínen zajlott.

A szélsőséges sivatagi időjáráshoz idomulva az esetenként forró napokon viselhető könnyedebb, lélegző ingektől a hűvösebb éjszakákra szükséges zakókig széles skálán válogathatunk a ruhadarabok között.

Ugyanúgy megtaláljuk a társasági eseményre, netán tárgyalásra passzoló, elhalványult színekkel kombinált elegáns öltönyt, mint a stílusosan laza, Thomas Magnum Ferrarijába klappoló Aloha-mintás inget.

A prémium minőségű olasz gyapjúból készült kollekció egyes darabjainak tervezésébe mi magunk is beleszólhatunk, ha úgy érezzük, egyik sem igazán megfelelő a személyiségünknek.

A PC az általunk megálmodott dizájnú inget is legyártja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: propercloth.com)

ing | kalifornia | Proper Cloth | divat | öltöny

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram