Close
Még mindig imádjuk a Ray-Bant, és most megmutatjuk az újdonságaikat

Még mindig imádjuk a Ray-Bant, és most megmutatjuk az újdonságaikat

Ha szereted a napszemüvegeket, esetleg optikai keretet is viselsz, meglehet, hogy már rendelkezel Ray-Ban modellel. Kevés ennyire időtálló és hagyománytisztelő márkát ismerünk, és ebben a furcsa, váratlan helyzetekkel teli 2020-as évben is előrukkoltak egy olyan kollekcióval, ami még a pandémiára is reagált. Ötvözik a modern divatot a klasszikus stílussal, és arra motiválják a viselőket, hogy tartsanak ki a jó dolgok mellett, folytassák az alkotást, és legyenek naprakészek!

Egy különleges vízparti eseményen tekinthettük meg a Ray-Ban márka legújabb 2020-as kollekcióját, ami újragondolt modelleket, merészebb vonalvezetést és néhány megújult karaktert, technológiát ötvöz. Itt van például a fényre sötétedés helyett a fényre tükröződő kivitel, ami egy látványos és izgalmas újítás.

Az amerikai-olasz márka 1937-es alapítása óta töretlen népszerűségnek örvend, amit kiváló minőségének, popkulturális örökségének és folyamatos trendkövetésének is köszönhet. A trendeket azonban mindig apró változtatásokkal, ívekkel, méretekkel, színekkel, anyagokkal követi, nem teljes dizájncserével. Így lehet az, hogy ha például az Aviator modellt vizsgáljuk, egy ötven évvel ezelőtt legyártott keretbe ugyanúgy passzolnak a ma elkészített lencsék. És micsoda karrierívük van ezeknek a pilótáknak… gondoljunk csak arra, hogy 1986-ban, mikor a Top Gun című film megjelent a mozikban, a Ray-Ban Aviatorok eladása egykettőre negyven százalékkal ugrott meg.

Persze nem tudnánk hirtelen felsorolni, hogy hány filmben, videóklipben, hány ikonikus alakon szerepeltek már a formás és tökéletes UV-védelmet nyújtó darabok. Imádta Marilyn Monroe, JFK, Muhammad Ali, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Bruce Willis…

Most a legfrissebb a Leonard és a Highstreet fazon, de a korábbi ikonikus modellek is kaptak egy kis ráncfelvarrást, vagy éppen láthatatlan, de mégis fontos változtatást. Mutatjuk is a kedvenceinket!

A Nomad modellek egyedülálló formái a rock- és filmtörténelem iránti hódolatot fejezik ki, és bizonyítják, hogy ez a merész kialakítás sosem megy ki a divatból.

A Leonard az új ikonikus modell, amelyet arra terveztek, hogy azonnal legendává váljon. Mert néha vissza kell mennünk az időben, hogy történelmet írjunk a jelenben.

Az eredeti Aviator visszanyúl a gyökerekhez, és több színben is megtalálható. A Ray-Ban védjegyévé vált modell olyan klasszikus, amely hűen képviseli a márka értékeit.

A Clubmastert a művészek, alkotó hírességek tették ismertté, és továbbra is a legmagasabb szintet képviseli a modern divatban. Ha az emberek egyetlen pillantást vetnek az ikonikus alakjára, már tudják, kivel állnak szemben.

Ez az ovális alakú Clubmaster egy azonnal felismerhető klasszikus, amely méltó a legendákhoz, akik híressé tették. Egyedi részletei tökéletesen illenek a friss színeihez, amely példaképek új generációját fogja megihletni.

Induljunk sétálni az új négyszögletes keretben! Hét színben kaphatók, lehetnek visszafogottak vagy hivalkodóak egyaránt, ahogyan azt viselője szeretné.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Luxottica)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom